back to top
péntek, június 21, 2024

TOP 10 olvasott cikk 2021-ből: Mintha csak pár napja lett volna

Dátum:

Megosztás:

Kegyetlenül rossz poén, de valami címet csak kellett adni a TOP 10 cikknek, amely a leginkább érdekelt titeket 2021-ben, bő fél hónap alatt az indulásunktól kezdve.

- Reklám -

Reméljük, hogy érthető a tematika, miképp és mit szeretnénk előadni, és egyre többen olvassátok majd a híreinket. Tudjuk, hogy sokat kell még dolgozni az oldalon, de hisszük, hogy a jó irányba haladunk. Ugyanakkor nekünk is remek visszajelzés az időnként, hogy mi az, vagy ki, aki érdekel benneteket.

- Reklám -

Nézzük is akkor a legkedveltebb cikkeket 2021-ből!

10. Létezik ennél flottabb bokszkiállás?

- Reklám -

A Forma-1-ben is azt szereti az ember, amikor 2 másodperc körül van egy komplett kerékcsere, nincs lejjebb ez az igény a tengerentúli szériák rajongóinál sem…

9. Négy F1-es junior vett részt az IndyCar újonctesztjén

Tisztára a 90-es évek végét, 2000-es évek elejét éljük újra, oda-vissza kezd egyre nagyobb átjárás lenni a két top formaautós kategória között.

8. Scott Speed miharmarabb amerikai versenyzőt szeretne látni az F1-ben

Az egykori Red Bull pilóta járt már elég top szériában, így sejtheti, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki bekerülhessen a Forma-1-be Amerikából. Ugyan ő nem váltotta meg a világot, de hátha lesz olyan aki igen, a Liberty Media biztos nagyon örülne ennek…

7. Nagygenerál helyett 30 kiló dinamit várt erre a Teslára

Elon Musk karakteréből kiindulva, feltehetően ő is röhögött ezen a videón. Mindig érdekes az, ha egy drága autó robban, teljesen mindegy az, hogy Oroszországból, Amerikából, vagy jelesül Finnországból érkezik egy ilyen alkotás.

6. Indy 500 és RoC címvédőből álló csapat képviseli Latin-Amerikát

Év elején mindig jó móka a Race of Champions, és okoztak már meglepetést akár az amerikaiak is az esélytelenség biztos nyugalmával.

5. Kiderült, hogyan tér vissza a Detroit Nagydíj a korábbi Forma-1-es pályára

Sokadik esély arra, hogy történjen is valami az Autóvárosban. A Forma-1 nem sokáig húzta itt, pedig érdekes és megterhelő futamok voltak, most két amerikai széria is ide tart…

4. A Chevrolet szívszorító történettel készült karácsonyra

Kösz Chevy, ez olyan keményre sikeredett, – írom a cikk szerzőjeként – hogy nem tudom újfent megnézni. Ti is csak a megfelelő lelkiállapotban és hangulatban tegyétek. Én szóltam.

3. Elindult az 500miles.hu!

Főszerkesztőnk jegyzete, és egyben a hivatalos első cikk is. Komoly műsorszám volt összelapátolni ezt az egészet, lehet, hogy valamikor beszélünk is erről egy podcast adásban…

2. Grosjean ülését Sato veszi át az IndyCarban

Amikor egy nem annyira régi F1-es túr ki egy korábbi Forma-1 pilótát, de már az IndyCarban. Tényleg újra élhetjük mindazt, ami volt úgy jó 25 éve a két csúcsszéria közt.

1. Hosszú idő után végre hazamehetett a kórházból Alex Zanardi

Abszolút a hónap – de talán az év – legörvendetesebb híre volt a CART bajnok legendáról szóló örvendetes hír. Csakis a legjobbakat kívánjuk Alex!

Minden kedves olvasónknak sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk!