hétfő, június 27, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapCautionElindult az 500miles.hu!

Elindult az 500miles.hu!

- Hirdetés -

Elindult a tematikusan amerikai autósporttal foglalkozó oldalunk, az 500miles.hu. Benne IndyCar, NASCAR, IMSA, és még sok minden más.

Az amerikai autósportnak a magyar sportsajtóban mindig kicsit hányattatott sorsa volt. Ebből született a kiinduló ötletünk is: legyen az IndyCarnak, a NASCAR-nak és az amerikai endurance-versenyzésnek egy méltó helye ezen a palettán. A következő lépés a jövőbeli oldalunknak adott név volt. Ez végül az 500miles (500 mérföld) lett. Azt gondolom, ezt a “mértékegységet” senkinek nem kell bemutatnunk, ha valaki belegondol ebbe a névválasztásba. Hogy messzebb ne menjünk, az Indy 500 és a Daytona 500 is ezt a hosszt választotta annak idején versenytávnak.

- Hirdetés -

Egyébként is szívügyem az amerikai autósport. Alapvetően a megítélése sem az, amivel én elégedett lennék, éppen ezért harciasabb időszakaimban vígan belementem ezzel kapcsolatos vitákba. Ez a világ sokkal több a szüntelen balra kanyarodásnál. Ez az én fejemben létező egyik, ha nem a legnagyobb kihívás, ami létezik az autóversenyzésben. Autónak, versenyzőnek, a háttérben dolgozó csapatnak, mindenkinek. Meg egyébként is, gondoljunk csak az IndyCar versenynaptárára.

Persze rengeteg olyan műkedvelő van, akiknek a fentebb citált sorozatokat nem kell bemutatnunk. Szeretnék, szeretnénk ezeknek a szakértő olvasóknak is minőségi tartalmat kínálni. Na meg persze azokkal is megismertetni részletesebben ezt a világot, akik csak felületesen szemlélik. Vagy ne adj’Isten idegenkednek tőle… Az Aréna4 közvetítései mellett itt olvashattok is a legjobb amerikai témákról.

- Hirdetés -

Úgy alakult, hogy az oldal 2021. december 17-én indul, ami az én 29. születésnapom. Ez egy elég minőségi ajándék lett.

- Advertisement -

Friss