kedd, június 6, 2023

Elképesztően realisztikus lett Watkins Glen az iRacingben – VIDEÓ

Date:

Share:

Decemberi frissítésében adta ki az iRacing legújabb pályáját. Watkins Glen pedig nem okozott csalódást a játékosoknak.

- Advertisement -

A Reddit NASCAR csatornájára feltöltött videóban jól látszik, mennyire pontos lett a lézer szkennelt pálya.

- Advertisement -

Mi is a lézer szkennelés? A lézerszkennelésnek köszönhetően a hitelesen modellezett pályák megegyeznek a valóságban létező társaikkal, az útfelületen található repedésektől és horpadásoktól kezdve a meghatározó domborulatokig és hullámzásokig, amelyek minden egyes pálya identitását adják.

Az AndonRacing felhasználó által feltöltött videón egy iRacinges kört, valamint Ty Gibbs körét hasonlíthatjuk össze, a helyszín pedig Watkins Glen. Mindkét autó az Xfinity Series-ben használt Toyota Supra.

iRacing’s recently rescanned version of Watkins Glen in AI (top) vs. Ty Gibs around Watkins Glen in August of 2021. Credit: me. 🙂 from NASCAR

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.