back to top
szombat, május 25, 2024

Kiállt Kyle Busch mellett Bubba Wallace spottere

Dátum:

Megosztás:

Nem ment el Kyle Busch szavai mellett Bubba Wallace spotterek, aki tényekkel támasztotta alá, igaza van a JGR versenyzőjének.

- Reklám -

A Las Vegas Motor Speedwayen Kyle Busch közel állt ahhoz, hogy epikus győzelmet érjen el.

- Reklám -

A kétszeres bajnok azonban Alex Bowman és a Hendrick Motorsports jobb stratégiája miatt nem tudott hazai győzelmet aratni.

Közvetlenül a verseny után a nagyon csalódott Busch így dühöngött a rádióban: “Ugyanaz a (káromkodás) fickó, aki minden (káromkodás) győzelmét így szerzi, egy újabb (káromkodás) győzelmet szerez így.”

- Reklám -

Bár utána megnyugodott, és civilizáltan elbeszélgetett Bowmannel, egyesek tovább fűzték a szálakat, és kielemezték azt amit Busch mondott.

Bubba Wallace spottere, Freddie Kraft podcastjában a következőket mondta: „Bowmannek már öt győzelme van. Az ötből négyszer kevesebb, mint 20 kört vezetett az adott versenyen. Kétszer 16, tegnap 16, tavaly Poconóban 16, Martinsville-ben 9 és Richmondban 10.

Egyetlen versenye volt, Doverben, ahol sok, szám szerint 98 kört vezetett, és nyert. Szóval van némi alapja annak, amit Kyle Busch mond róla.

A doveri futamot leszámítva nem dominált, persze ha 98 vezetett kört dominánsnak akarjuk nevezni. Csak azért, mert szerencsés helyzetbe került, ezt még ki kell használnia.

A Joe Gibbs Racing versenyzője egyelőre csak annyit tehet, hogy elfelejti ezt a futamot, és a következőre koncentrál.

Nem rágódhat azon, hogy mi lehetett volna, hanem arra fog törekedni, hogy talpra álljon a vereségből, és erre nem is lehetne jobb alkalma, mint a hétvégi Phoenix-i versenyen.