back to top
vasárnap, június 23, 2024

Tisztázta egymással a rádiós kirohanást Bowman és Kyle Busch

Dátum:

Megosztás:

Kyle Busch a káromkodásig menően nehezen viselte, hogy alulmaradt Alex Bowmannel szemben. Bowman nem haragszik rá.

- Reklám -

Szerencsésen alakuló taktikája miatt (is) tudott nyerni Alex Bowman a hétvégi Las Vegas-i Cup-futamon.  Kyle Busch rádiós kifakadása a vereség kapcsán az étert sem nagyon tűrte, erre egyébként Bowman még pólót is gyártatott.

- Reklám -

Már megint ugyanaz a kib*szott srác, aki minden egyes kib*szott győzelmét úgy szerzi, hogy beleül a tutiba! Most megint egy ilyen kib*szott futamot nyer meg!” – fogalmazott közvetlenül a leintés után Busch.

Bowmant a Sirius XM NASCAR Radio „On Track” című műsorában kérdezték a Kyle Busch-sal történtekről. „Beszéltem vele hétfő este, és tisztáztunk mindent. Nem velem személyesen volt a baja, hanem a ténnyel, hogy kikapott. Elvégre én nem is csináltam vele semmi rosszat, meg egyébként is, mindig tisztelettel versenyeztünk egymással. Ennek a dührohamnak most én voltam a másik végén. Tudjuk, Kyle mennyire szenvedélyesen versenyez, ezt az elmúlt években mindenki láthatta már. Az pedig, hogy ott eldurrant az agya, nem jelenti azt, hogy tiszteletlen lett volna velem.

- Reklám -

A korábban említett pólók egyébként jótékony célt is szolgálnak. Az ezekből származó bevétel 18 százaléka ugyanis helyi állatmenhelyekhez kerül. 18, pont, mint Kyle Busch rajtszáma.

Kyle Busch bár egyelőre nem tudott nyerni, erős eredményeinek köszönhetően jelenleg ötödik a tabellán. Ezzel egyébként még Bowmant is megelőzi.