back to top
péntek, június 21, 2024

Ryan Blaney nem kímélte Brad Keselowskit, dührohamot kapott – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Brad Keselowski idén már nem először tett keresztbe volt csapatának, és ezt már Ryan Blaney nem bírta szó nélkül hagyni.

- Reklám -

Another One Bites The Dust – a Queen zenekartól egy elég jó dal, ami feldobja az ember hangulatát, nem igaz?

- Reklám -

Bizonyára ezt hallgatja mostanában Brad Keselowski is, aki talán ezt a dalt tette az idei szezon mottójává.

A gond csak az, hogy Keselowski versenyzőitársai úgy tűnik, hogy kezdik megelégelni a 2012-es NASCAR Cup Series bajnok botladozásait.

- Reklám -

A Daytona 500-tól kezdve a közelmúltban Las Vegasig Brad Keselowski így vagy úgy, közvetlenül vagy közvetve, szándékosan vagy akaratlanul több versenyzőt is összetört.

Las Vegasban is megpördült, és most egykori csapattársát, Ryan Blaney-t ütötte ki a versenyből.

Bár az egész szituáció egyáltalán nem hasonlított a daytonai futamra, ahol Keselowski végigszántotta a mezőnyt, ez nem akadályozta meg Blaney-t abban, hogy idegességében és frusztrációjában dühöngjön egy jót a rádión.

Hülye ******! ****! Ez a **** kinyírta a kocsinkat!” – kiáltotta Blaney nyomdafestéket nem tűrő módon.

Míg a másik oldalon Keselowski egyszerűen bocsánatot kért a csapatától: „Bocsánat, srácok” – mondta.

A szokásos Radioactive-ban még hallhatjuk Kyle Busch hasonló dühkitörését Alex Bowman győzelme miatt, valamint Chase Briscoe és Kyle Busch sárga zászló alatti üldözéses versenyét.

Csak azért ideges, mert a héten már totálkárosra tört egy autót” – mondta Briscoe spottere az eset után Kyle Busch-al kapcsolatban.

Kijelenthetjük, hogy ismét csípős volt a hangulat a NASCAR Las Vegasi versenyének rádiófrekvenciáin. Mi lesz itt Phoenixben?