péntek, április 19, 2024

Csak a negyedik legjobb Hendrickes versenyző Chase Elliott

Dátum:

Megosztás:

Legalábbis a NBC Sports szakértői szerint, akik még William Byront is a a szezont pechesen kezdő Chase Elliott elé sorolták.

- Reklám -

A közelmúltban, különösen az elmúlt néhány évben, minden a Hendrickről szólt. De ez felveti a kérdést, hogyan rangsorolnád a jelenlegi felállásukat? Kyle Larson, Chase Elliott, William Byron, Alex Bowman; mindannyian nagyon jó versenyzők, de egymás között ki a legjobb?

- Reklám -

Ez volt a téma a NASCAR egyik legutóbbi panelbeszélgetésén.

Természetesen egyetértettek abban, hogy Kyle Larson az első számú versenyző, ami nem szorul magyarázatra. De a 2., 3. és 4. helyezett kiléte… nos az olyasmi, ami megér egy második pillantást, különösen a 4. helyezett.

- Reklám -

Az NBC Sports újságírója, Nate Ryan a 2. helyre Alex Bowmant, a 3. helyre William Byront, a 4. helyre pedig a 2020-as Cup Series bajnok Chase Elliottot sorolta.

Ez persze bőven felbőszítette a NASCAR legnépszerűbb versenyzőjének rajongóit.

Szóval Chase 2 éve megnyerte a bajnokságot, tavaly a bajnoki 4-ben is benne volt, talán megnyerte volna a Fontanai versenyt, ha a csapattársa odafigyel, és te Byront elé teszed?” – írta egy feldühödött néző.

Ő egy álruhás Chase Elliott-gyűlölő! Elliott a legjobb nálam. A csapatmegbeszélés azért volt, hogy Larson megtanuljon szépen játszani a csapattársaival, és ne tegye tönkre őket” – fogalmazott keményen egy másik rajongó.

Ha a tények útját választjuk ebben a kérdésben, akkor Chase Elliottról kiderül, hogy a harmadik legjobb versenyző a csapatánál. Ennek oka, hogy az elmúlt egy évben két futamgyőzelmet szerzett, míg Alex Bowman ötöt, Byron pedig egyet.

Sőt, Bowman több futamot nyert, mint bármelyik másik versenyző a rajtrácson, kivéve Larsont.

Mivel minden versenyző szembesül visszaesésekkel és átmegy rossz időszakokon a pályafutása során, azokból lesznek a legnagyobb versenyzők, akik ebből talpra tudnak állni.