back to top
szombat, július 20, 2024

Hailie Deegan majdnem megfulladt saját autójában – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

A népszerű hölgyversenyző, Hailie Deegan, a NASCAR Truck Series Texasi versenyén járt pórul, és ki kellett menekíteni saját autójából.

- Reklám -

Bár Hailie Deegan abban reménykedett, hogy 2022-ben tűzesen kezdi a szezon, a tűz egyelőre nem igazán bizonyul sem átvitt értelemben, sem a javára.

- Reklám -

Deegan atlantai Truck versenye ugyanis újabb katasztrófával végződött, miután a autója szó szerint kigyulladt a pitben.

Ezzel nemcsak a versenye ért véget idő előtt, de a rajongóit is alaposan megijesztette, miután nem túl jól nézett ki amikor kiszállt a füsttel teli kamionjából.

- Reklám -

Szerencsére nem esett baja. Deegan egy tweetet tett közzé, amiben többé-kevésbé megmagyarázta az állapotát és az eseményeket, amelyek a pitben álló a truck szerencsétlen állapotához vezettek.

Igen, már jól vagyok” – nyugtatta rajongóit twitter bejegyzésében Hailie Deegan.

Az autónk időnként elképesztő tempóra volt képes. Az első defektet az okozta, hogy a 91-es ok nélkül belém szállt a 7. körben. Több körön keresztül lángoltam.

Elkezdtem fuldokolni, és nem tudtam lélegezni amikor a tűzoltó készülék füstje, és fekete füst nyelte el a kamiont a pitben.

Nem tudtam kiszállni, mert nem láttam az ablakhálót. Visszautasítottam az interjút, mert nem tudtam 2 szót mondani köhögés/hányás nélkül.

Daytonában, annak ellenére, hogy a verseny nagy részében a top10-ben ment, Hailie Deegan csak a 17. helyet tudta megszerezni. Las Vegasban. a 28. körben egy balesetbe keveredett, most, Atlantában pedig az autója szó szerint kigyulladt.

Hailie Deegan egyszerűen nem tudja lerázni magáról a balszerencsét ebben a szezonban.