back to top
szombat, május 25, 2024

Hailie Deegan elismerte, csak magának köszönheti a karambolt – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Rosszul sikerült Las Vegasi versenye után a NASCAR Truck Series és a Ford fiatal sztárja Hailie Deegan elismerte hibáját.

- Reklám -

A szokásos verseny utáni youtube-os összegző videó a megérkezés reggelén kezdődik, Hailie Deegan pedig jó hangulatban várta az esti eseményt.

- Reklám -

Elmondta, hogy a pályának nagy tapadása lesz és emiatt valószínűleg élvezetes lesz rajta versenyezni.

Úgy érzem, hogy a másfél mérföldes pályák jól mennek nekem, a tavalyi évben a legjobb pillanataimat az ilyen típusú pályákon éltem át.

- Reklám -

Nagyon sokat szimulátoroztam a holtszezonban, és Vegas volt az egyik olyan pálya, ahol sikerült megtalálnunk egy számomra komfortos beállítást.

Később látható, hogy Deegan készül az első edzésre, és Crew Chief-je is egyetértett vele abban, hogy annyira nagy lesz a pálya tapadása, hogy valószínűleg már egy kör után padlógázzal lehet majd rajta menni.

A Las Vegas Motor Speedwayen rendezett Truck futamon aztán korán jött a baj, hiszen a versenyzőhölgy már a verseny korai szakaszában belekeveredett egy balesetbe, így a megszokottól eltérően nem is a verseny után, hanem három nappal később mondta el véleményét az esetről.

Picit le kellett ülepednie a dolgoknak, mert még soha nem voltam ilyen mérges egy Truck verseny után. Ki kellett elemeznem, hogy mit csináltam rosszul.

Először is elrontottam az időmérőt. Ezután viszont szépen jöttünk fel, és előzgettük az előttünk lévő autókat, szóval jó volt a sebességünk.

Deegan nem volt rest elismerni felelősségét az incidenssel kapcsolatban.

Az újraindítás után történt balesetnél a spotterem azt mondta, hogy az alsó íven ütköznek, ezért én úgy döntöttem, hogy a felső ívről kerülöm el őket. Amikor megláttam, hogy felcsúsztak a felső ívre, már késő volt, és szimplán rosszul reagáltam le a helyzetet.

Bepánikoltam, túl nagyot fékeztem és blokkoltak a kerekeim. Hibáztam.

De ebből is tanulni fogok, mert csak akkor leszek jobb, ha elismerem a hibáimat, és felhasználom őket a fejlődésemhez.