back to top
péntek, június 21, 2024

A Penske pilótái elárulták, mit gondolnak a Netflix hatalmas sikerrel debütáló NASCAR sorozatáról

Dátum:

Megosztás:

Két Penske-pilóta, Joey Logano és Ryan Blaney mondta el a véleményét a Netflix NASCAR sorozatáról, amelynek a nézettségi adatai meglepően jók voltak a megjelenése utáni napokban.

- Reklám -

Január 30-án debütált világszerte a Netflix felületén a NASCAR: Full Speed, amely a Cup Series tavalyi rájátszásának történéseit mutatja be. Az öt darab, 45 perc hosszúságú epizódból álló széria készítői kilenc pilótát követtek közelről. A megjelenés után nem sokkal pedig már az is kiderült, hogy ez a téma érdekli az embereket. Ez leginkább a nézettségi adatokból derült ki, amelyek alapján hatalmas sikernek lehet nevezni a sorozatot.

Izgalmas előzetest kapott a NASCAR Cup Series tavalyi rájátszásáról szóló Netflix-sorozat

- Reklám -

A Flix Patrol adatai szerint a Full Speed a streaming-szolgáltató felületére való felkerülésének napján Kanadában a 3., az Amerikai Egyesült Államokban az 5., az egész világot tekintve pedig a 17. legnézettebb műsor volt a Netlixen. A sorozat január 30-án számos európai országban is bekerült a „legjobb tízbe”, többek között Belgiumban, Horvátországban, Lettországban, Norvégiában, Portugáliában és Svájcban is. Ami talán még ennél is meglepőbb, hogy az érdeklődés egyes helyeken azóta sem csitult. Február 8-án a széria az Egyesült Királyságban még mindig a 10., Írországban a 9., Kanadában pedig a 7. helyen áll.

- Reklám -

Sokakhoz hasonlóan Joey Logano is megnézte a sorozatot, amelyet „szórakoztatónak és érdekesnek” talált, egy bizonyos epizód azonban nem nyerte el a tetszését. „Nem örültem neki, hogy újra át kellett élnem a rájátszásból való kiesésemet – idézi Loganót a Speed Sport. – Az a rész elég s*zar volt, de megértem, hogy meg kellett csinálniuk.”

A széria második epizódja betekintést enged Logano otthonába és családi életébe. A kétszeres Cup Series-bajnok azonban nem feltétlenül érezte magát nagyon jól attól, hogy megmutatta ezt a nézőknek. „Nem tudom, hogy igazán könnyen bele tudok-e nyugodni abba, hogy ezt megcsináltuk, főleg magánéleti és biztonsági szempontból. A versenypályán viszont minden rendben volt.”

„Úgy gondolom, hogy jó munkát végeztek a versenyzői és a személyes oldalak összekeverésével – ezek már Ryan Blaney szavai. – Jó, hogy megmutatták, mi történik velünk – a hullámvölgyeket és a hullámhegyeket is. Nagyon sok pozitív és negatív érzelem is megjelenik [a sorozatban] annak függvényében, hogy miként viszonyul az ember bizonyos dolgokhoz, szóval szerintem ezt is ügyesen csinálták.”

A NASCAR idei bajnoka karrierje mélypontjáról jutott fel a csúcsra

„Jó volt betekintést engedni az embereknek a NASCAR világába, és megmutatni nekik a sorozat személyes és versenyzői oldalát is. Így mindenki kapott valamit, a keményvonalas szurkolóktól kezdve egészen azokig, akik semmit sem tudnak erről a sportról. Én amúgy különösen a végét élveztem, az a rész nagyon jó volt” – nevetett a tavalyi bajnok.