szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapIndyCarSimogatja Palou egóját, hogy mindenki őt akarja

Simogatja Palou egóját, hogy mindenki őt akarja

- Hirdetés -

Álex Palou saját elmondása szerint először van olyan helyzetben, hogy nem neki kell kuncsorognia az ülésért. És ez jól is esik neki.

2020-as, újonc IndyCar-szezonja után Álex Palou 2021-ben bajnoki címet ünnepelhetett a Chip Ganassi Racing autójában. És bár idén egyelőre még nem tudott futamot nyerni, így is ötödik a tabellán. Legjobb eredménye két második hely St. Pete-ből és Barberből. Álex Palou jelenleg a mezőny egyik, ha nem a legkelendőbb “portékája”, miután megalapozott az ázsiójának. Furcsa helyzet ez most a katalán versenyző számára, de nem tagadja, nagyon jól esik ez neki.

- Hirdetés -

Egyáltalán nem zavaró ez” – mondja Palou a The Race kérdésére. “Igazából még jól is esik, ha az emberek téged akarnak a projektjükhöz, nem? Szóval nekem ezzel nincs problémám. Szeretem ezt. Az már bajosabb lenne, ha a csapattagok fejébe is ilyen gondolatok fészkelnék be magukat, de így, ebben a formában nekem nagyon jó. Velem ilyen eddig soha nem fordult elő. Szóval imádom ezt.

Palou igyekszik leszerelni azokat is, akik szerint ez káros. “Vannak, akik ezt mondják, igen. De azt mondom nekik: ember, ne már, ez király! A csapatra pedig ez nincs hatással. Azt gondolom, ha bajnoki címet nyersz, és jól csinálod a dolgodat, nyilvánvaló, hogy érdeklődni kezdenek utánad. A csapat tagjai viszont nagyon régóta itt vannak már, hogy ilyen pletykákon ne akadjanak fenn. Ha úgy csináljuk a dolgunkat, ahogy eddig, nem lesz gond. Rutinos szakemberekről van szó, nem 18 évesekről, akik minden hírre felfigyelnek. Én tudom, hogy ők a legjobbjukat fogják nyújtani, ők pedig tudják, hogy én is.

- Hirdetés -

Palou persze nem is akar mindenáron távozni. “Tavaly bajnokok lettünk, és idén is esélyünk van a másodikra. Szóval azt gondolom, jó helyen vagyok.”

- Advertisement -
SourceThe Race

Friss