back to top
kedd, május 21, 2024

Piastri után Palou drámája is rendeződni látszik

Dátum:

Megosztás:

Miután szövetségi bíróságra ment a két érvényes szerződéssel rendelkező csapat, az Arrow McLaren SP hajlandó lenne kivásárolni Palou következő évét a Ganassitól.

- Reklám -

Tehát ha a feltételekről megegyeznek, nincs akadálya, hogy a spanyol jövőre a narancssárga csapat színeiben versenyezzen.

- Reklám -

„Szerintem úgy lesz [hogy a szezon vége után nem sokkal rendeződik]. Minden oldalról ez a cél, hogy minél hamarabb legyen megoldás.” – nyilatkozta Palou a MotorsportWeek.com-nak.

Már csak egy verseny van hátra, nemsokára elkezdődik a jövő évi felkészülés, így minél hamarabb el akarják kezdeni a munkát. Egy elhúzódó tárgyalás – amellett, hogy pénzt visz el – értékes időt is felemésztene, amit a 2023-as szezonban érezne pilóta és csapat.

- Reklám -

„Laguna Seca csak pár napra van, addig nem tudom, hogy meglesz-e. Őszintén mondom. Megtörténhet, de nem tudhatom.” – zárta le Palou a témát.

Ezek szerint Felix Rosenqvist és a Ganassi is felkészülhet, hogy új szerződés után kell nézniük, amennyiben a McLaren ajánlata nem érdekli a svédet a britek Formula E csapatában.

Akkor már csak még egy kulcsember, Colton Herta sorsa marad kérdéses…