kedd, április 23, 2024

O’Ward kiakadt Brownra, mert „mindenkit F1-es üléssel hiteget”

Dátum:

Megosztás:

A McLaren azért küzd, hogy megszerezze Oscar Piastri szolgálatait 2023-ra, amely keserédes szájízt ad Pato O’Wardnak.

- Reklám -

A McLaren a jelek szerint megegyezett ifjú Oscar Piastrival, és megpróbál megszabadulni Daniel Ricciardótól.

- Reklám -

Mivel Lando Norris jól teljesít a csapatnál, nem tűnik úgy, hogy a McLaren újabb hely szabadulna fel.

O’Ward szórakoztatónak találja a Piastri, az Alpine és a McLaren körüli helyzetet, de kissé el is keseredett, amit a McLaren csapatfőnökével, Zak Brownnal szembeni kritikája is bizonyít.

- Reklám -

Az amerikai igyekszik minél több fiatal pilótát a szárnyai alá venni, de ezzel csak csökkenti az esélyét annak, hogy ezek a juniorok F1-es ülést kapjanak.

Nem tesz jót nekem ez az illúzió amit elhitettek velem. Ez egy olyan álom, ami nagyon messze van, mert bár nagyon magas szinten versenyzek, ez még mindig nem elég ahhoz, hogy meggyőzzem őket. Nem rajtam múlik az egész” – mondta az elkeseredett O’Ward.

A McLaren kötelékébe igazolt 2021-ben Colton Herta, Alex Palou és O’Ward is, de úgy tűnik egyiküknek sem lesz helye annak ellenére, hogy O’Ward és Herta már tesztelt a csapat számára.

Az ESPN információ szerint ez a három versenyző egyetért abban, hogy Piastri érkezésével saját főnökük szorította őket háttérbe.

Nevetségesnek találtam az egészet. Láttam és nevettem rajta. Ugyanazt hiteti el velünk Brown, de a gond az, hogy nem öt hely van, hanem csak egy” – magyarázta O’Ward.

Bár O’Ward azt mondja, hogy nevet a dolgon, a McLaren vezetőségével szembeni elkeseredettség is kiolvasható a nyilatkozatából. O’Ward úgy érzi, hogy keresztülnéztek rajta.