csütörtök, június 8, 2023

Onboard felvételek a meglepően nyugalmas Long Beach-i első körről

Dátum:

Megosztás:

Bár az IndyCar Long Beach-i első körei mindig tartogatnak izgalmakat, a versenyzők a múlt hétvégi versenyen meglepően óvatosak voltak.

- Advertisement -

A videóban látható, hogy Colton Herta szenzációsan kapta el a rajtot, így őt semmi nem veszélyeztette az első kanyarban – később aztán persze eldobta esélyét a győzelemre.

- Advertisement -

Talán a legizgalmasabb csata Álex Palou és Josef Newgarden között folyt, azonban Team Penske versenyzője – és a Long Beach-i verseny győztese – a külső íven meg tudta tartani második helyét.

Hátrébb a mezőny nagy része fej-fej mellett jött át az első kanyaron, azonban incidens így sem történt – na persze ezt később pótolták a versenyzők, hiszen rengetegen tették falba az autójukat.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.