vasárnap, április 21, 2024

5 percnyi őrület: Íme az IndyCar Long Beach-i versenyének összefoglalója

Dátum:

Megosztás:

A Josef Newgarden győzelmével záruló Long Beach-i Nagydíjban minden benne volt, ami egy rajongót leültet a képernyők elé.

- Reklám -

A videóban többek láthatjuk, ahogy Pato O’Ward és Félix Rosenqvist mezt cserél a Super Bowl bajnok Los Angeles Rams játékosával, Nick Scott-al.

- Reklám -

A verseny előtt a tabella élén álló Scott McLaughlin szenvedését is megfigyelhetjük a Long Beach-i pályán, ami egy megpördülésben csúcsosodott ki.

Ezen kívül ismét témát szolgáltat az Andretti Autosport, hiszen amellett, hogy Romain Grosjean második lett, Devilen DeFrancesco a falban kötött ki, Alex Rossinak volt egy lassú kiállása, Colton Herta pedig egy győzelmet dobott el magától.

- Reklám -

Természetesen nem maradhatott ki Simon Pagenaud Long Beach-i virágágyásos kalandja sem. A francia versenyző a futam után így jellemezte kicsit sem megszokott parkolási helyét: „Néha csak meg kell állnod, és bele kell szagolnod a rózsákba.

Jimmie Johnson a hétvégén harmadszor is eldobta autóját, immáron véglegesen. A 7-szeres NASCAR bajnok sajnos David Malukast is magával rántotta a sárga zászlót okozó ütközése alkalmával.

Szerencsére Johnson már a rádión jelezte, hogy rendben van, így nem szedett össze újabb sérülést már eltört keze mellé.

És természetesen nem maradhatott ki Romain Grosjean, Alex Palou, és Josef Newgarden csatája sem, melyből a kétszeres bajnok került ki végül győztesen, ezzel megszakítva az Andretti Autosport 2018 óta tartó dominanciáját Long Beach-ben.