vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapE-SportE-sportos, és DTM bajnok is az Alegra Motorsports csapatánál

E-sportos, és DTM bajnok is az Alegra Motorsports csapatánál

- Hirdetés -

 Szinte napi szinten jönnek a bejelentések a Daytona 24 óráson induló csapatokról, az Alegra Motorsports csapatában azonban egy E-Sport rajongók számára ismerős arc is megtalálható.

Ő nem más, mint Daniel Morad, akit az iRacing közösség csak Moradnessnek ismer.

- Hirdetés -

A 31 éves kanadai versenyző hatalmas szimulátor rajongó, sőt twitchen még streamelni is szokott, sok esetben itt értékes tapasztalatokat, tippeket oszt meg követőivel.

Nagyszerű, hogy egy újabb szezonra visszatérhetek az Alegra Motorsportshoz a Mercedes-AMG GT3 Evo-val” – mondta Morad. “Alig várom, hogy a lendületünket továbbvigyük 2022-be, hiszen már majdnem egy teljes szezont megértünk az autóval. Nagy várakozásokkal tekintek a szezon elé, hiszen a csapatunk tele van tehetséges srácokkal.

- Hirdetés -

Morad csapattársai a Daytona 24 óráson Michael de Quesada, Linus Lundqvist és a DTM 2021-es bajnoka, Maximilian Götz lesz az Alegra Motorsports csapatánál.

Götznek nagy tapasztalata van az autóval, hiszen nemrég nyerte meg a 2021-es DTM bajnoki címet a Mercedes-AMG Team HRT-vel. Daytona 24 óráson azonban még soha nem indult.

Elképesztően örülök, hogy Daytonában indulhat a motorsport-szezonom” – áradozott Götz.

A tavalyi DTM-győzelem után új csapattal és csapattársakkal kezdem a szezont. Mindig is nagy álmom volt Daytonában versenyezni, a győzelem pedig hab lenne a tortán.

Alig várom, hogy egy ilyen nagyszerű csapat, az Alegra Motorsports tagja legyek. Hamarosan találkozni fogok a csapatársaimmal, és mindenképp támaszkodni fogok a segítségükre, hogy minél gyorsabban elsajátítsam a ezt a nagy hagyományokkal rendelkező, kihívásokkal teli pályát.” – tette hozzá a DTM bajnok.

 

- Advertisement -
SourceRacer
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss