vasárnap, május 28, 2023

Bejelentette versenyzőpárosát a Vasser Sullivan Racing

Date:

Share:

A Vasser Sullivan Racing 2022-ben is a Lexus RC F GT3-as autóját fogja használni az IMSA GTD kategóriájában.

- Advertisement -

A csapat három hivatalos versenyzője Aaron Telitz, Frankie Montecalvo és Richard Heistand lesz.

- Advertisement -

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ez a három srác fogja képviselni a csapatunkat a GTD kategóriában. Mindhármuknak van már győzelme és dobogója a csapatunk színeiben, így nem volt kérdéses, hogy ők fogják 2022-ben vezetni az autóinkat” – mondta Jimmy Vasser, a csapat által kiadott közleményben.

„Hiszünk benne, hogy meg tudják szerezni nekünk az áhított bajnoki címet” – folytatta az IndyCar legendából sikeres csapattulajdonossá avanzsált Vasser.

„A legutóbbi tesztünkön mindhárman nagyon gyorsak voltak, ami számunkra nem volt meglepő, azonban ez is azt bizonyította, hogy jó döntést hoztunk. A következő hetekben be fogjuk jelenteni a negyedik versenyzőnket is, aki a 24 órás versenyen fogja kiegészíteni a csapatot.”

Telitz 2020-ban már elhódította az IMSA GTD Sprint trófeáját, Jack Hawksworth-el az oldalán. Ebben a szezonban a páros három győzelmet is elkönyvelhetett.

Montecalvo 2020-ban szintén jegyezhetett már győzelmet a Vasser Sullivan Racingnél, míg Richard Heistand 2019 után tér vissza újra az alakulathoz.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.