back to top
péntek, június 21, 2024

Bejelentette versenyzőpárosát a Vasser Sullivan Racing

Dátum:

Megosztás:

A Vasser Sullivan Racing 2022-ben is a Lexus RC F GT3-as autóját fogja használni az IMSA GTD kategóriájában.

- Reklám -

A csapat három hivatalos versenyzője Aaron Telitz, Frankie Montecalvo és Richard Heistand lesz.

- Reklám -

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ez a három srác fogja képviselni a csapatunkat a GTD kategóriában. Mindhármuknak van már győzelme és dobogója a csapatunk színeiben, így nem volt kérdéses, hogy ők fogják 2022-ben vezetni az autóinkat” – mondta Jimmy Vasser, a csapat által kiadott közleményben.

„Hiszünk benne, hogy meg tudják szerezni nekünk az áhított bajnoki címet” – folytatta az IndyCar legendából sikeres csapattulajdonossá avanzsált Vasser.

- Reklám -

„A legutóbbi tesztünkön mindhárman nagyon gyorsak voltak, ami számunkra nem volt meglepő, azonban ez is azt bizonyította, hogy jó döntést hoztunk. A következő hetekben be fogjuk jelenteni a negyedik versenyzőnket is, aki a 24 órás versenyen fogja kiegészíteni a csapatot.”

Telitz 2020-ban már elhódította az IMSA GTD Sprint trófeáját, Jack Hawksworth-el az oldalán. Ebben a szezonban a páros három győzelmet is elkönyvelhetett.

Montecalvo 2020-ban szintén jegyezhetett már győzelmet a Vasser Sullivan Racingnél, míg Richard Heistand 2019 után tér vissza újra az alakulathoz.