back to top
vasárnap, június 23, 2024

Majdnem fejbe dobták a versenyzőt, de elfogták a tettest

Dátum:

Megosztás:

Újabb negatív hatása volt a népszerűtlen célegyenesben készített interjúknak. John Hunter Nemechek-et majdnem fejbe dobták.

- Reklám -

A NASCAR egy ideje már a verseny utáni interjúkat a célvonalnál tartja. Azonban sokszor előfordult már, hogy ez igazi veszélyforrásnak bizonyult.

- Reklám -

Miközben a győzelme után Jamie Little, a Fox Sports riportere interjút készített vele, egy rajongó hirtelen egy vizes palackkal dobta meg őt.

Szerencsére a berepülő tárgy épphogy nem találta el a sofőrt, de nem sokon múlt a baj. A legrosszabb az volt, hogy a palack valószínűleg teli vagy félig teli volt, így ha becsapódott volna, az nagyon fájt volna.

- Reklám -

Nemechek dicséretére legyen mondva, hogy alig hátrált meg azon kívül, hogy megfordult, hogy lássa az autóról lepattanó üveget.

Természetesen ez vitát váltott ki arról, hogy a verseny utáni interjúkat magának a pályán kellene-e megtartani. Korábban ezeket az interjúkat a Victory Lane-en vagy a boxutcában tartották, és nem sokan örülnek a helyszínváltásnak.

Van azonban egy jó hír is! A Fox NASCAR riportere, Jamie Little, aki interjút készített a versenyzővel, megerősítette, hogy a biztonságiak azonosították, és elkapták John Hunter Nemechek támadóját.

Az ügyről a riporter egy tweetben számolt be, melyben a következőket írta: „Úgy értesültem, hogy a biztonságiak azonosították a személyt, és azonnali lépéseket tettek az ügyben.

Az egyik legnagyobb kritikusa a frontstretch-interjúnak Dale Earnhardt Jr., aki a twitteren azt írta, hogy az ilyen interjúkat kínosnak érzi, mert egy versenyző első ösztöne a győzelem után az, hogy a csapattal ünnepeljen.