hétfő, június 27, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapUncategorizedAlbuquerque: Senki nem számított kettős Acura-győzelemre Daytonában

Albuquerque: Senki nem számított kettős Acura-győzelemre Daytonában

- Hirdetés -

Öt Cadillacet vert meg a két Acura a daytonai 24 óráson, ezzel pedig Filipe Albuquerque szerint óriási fegyvertényt hajtottak végre.

Nem akármilyen kettős győzelmet aratott a daytonai 24 óráson az Acura: Hélio Castronevesék a Meyer Shank Racing autójával győztesként haladtak át, de mögöttük is a márkatárs jött. A második helyezett Wayne Taylor Racing is nagyon elégedett volt a verseny végkimenetelével. Ez derül ki legalábbis Filipe Albuquerque szavaiból, aki szerint az Acurák még saját magukat is meglepték.

- Hirdetés -

Óriási gratuláció az Acura felé az 1-2 kapcsán” – dicséri csapatát Albuquerque. “Őszintén szólva senki nem számított egy ilyen kettős győzelemre. Nem is volt meg ehhez istenigazából a tempónk. De szerencsénkre így alakult a verseny. Ha ilyen közel vagyunk egymáshoz és ennyire szoros a verseny, nyerni akarsz. Nagyon hosszú a verseny és nagyon fáradt vagy. Óriási érzelmek dúlnak bennünk ilyenkor győzelem és vereség esetén is. Szomorúak vagyunk a vereség miatt, de így alakult.

Albuquerque csapattársa, Taylor nyomás alatt tudta tartani a versenyt befejező Castronevest, de a brazillal a volánnál a 60-as Meyer Shank Acura futott be végül elsőként. “Rengeteget dolgozott a HPD azon, hogy a két Acura a lehető legmegbízhatóbb legyen” – dicséri az Acura munkáját Albuquerque. “Két Acura harcolt öt Cadillac ellen. Fantasztikus volt a két autónk, és hiba nélkül tudott működni minden.

- Advertisement -

Friss