szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARVideó: Az RFK Racing mindent vitt a két Duel során

Videó: Az RFK Racing mindent vitt a két Duel során

- Hirdetés -

Mindkét futamot a Roush Fenway Keselowski, vagyis az RFK Racing versenyzői vittek a Duel során. Izgalmas felvezetést kapott a Daytona 500.

Bár az időmérőkön még a Hendrick Motorsports versenyzői domináltak, a Duel végül nem róluk szólt: az első Duel során négy körrel a vége előtt Brad Keselowski vette át a vezetést, aki innentől már nem is adta ki azt a kezei közül. Ehhez többek között korábbi penskés csapattársát, Ryan Blaney-t kellett megelőznie.

- Hirdetés -

Nagy sztori volt az, hogy a Duel során kvalifikálta magát a Daytona 500-ra a The Money Team versenyzője, Kaz Grala. Grala az utolsó körben fogta meg az utolsó bejutó, 18. pozíciót, megelőzve JJ Yeley-t. Yeley a lekörözések nyomán egyedül maradt, így nem tudott szélárnyékozni. Így érte őt utol és előzte meg Grala a messziről is jól felismerhető 50-es rajtszámú autóban.

Jóval eseménydúsabb volt a második Duel. Ezt végül Chris Buescher nyerte, akit viszont Joey Logano próbált meg blokkolni. Ebben Logano húzta a rövidebbet, és a falban kötött ki, míg Buescher köszönte szépen a lehetőséget, és elsőként haladt át a második Duel leintésekor a célvonalon.

- Hirdetés -

Ezzel hosszú évek után először fordult elő az, hogy egy csapat, jelen esetben az RFK mindkét Duelt behúzza. Ami az első versenyen Kaz Grala volt, a másodikon Greg Biffle. A legjobb helyen (13.) végző nem charteres versenyzőként ő is ott lehet a Daytona 500 mezőnyében.

Ha pedig valaki esetleg inkább átélné a két Duel legfontosabb történéseit, az most videós formában is megteheti!

- Advertisement -
SourceYouTube

Friss