back to top
vasárnap, június 23, 2024

Véglegesítette versenyzői felállását a Kaulig Racing

Dátum:

Megosztás:

A NASCAR Kupa sorozatban idén teljes szezont futó Kaulig Racing 16-os autójában AJ Allmendingernek jut a legtöbb lehetőség.

- Reklám -

Szép lassan az utolsó kérdőjelek is kiegyenesednek a Kaulig Racing idei szezonját illetően. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a tavalyi indianapolisi győztes csapat két autóval, és 4 versenyzővel készül 2022-re.

- Reklám -

Míg a 31-es autót egész szezonban Justin Haley vezeti, a 16-os rajtszámún hárman osztoznak. A szezont AJ Allmendinger kezdi meg, aki tavalyi indianapolisi győzelmének is köszönhetően a legtöbbször, összesen 16 alkalommal ülhet autóba. Allmendinger a február 6-i Las Vegas-i Clash-en, valamint a május 22-ig texasi All-Star futamon is rajthoz állhat. E mellett övé lesz a road pályás futamokon is az indulás joga.

A 2021-ben az Xfinity-ben 3. helyen záró Noah Gragson Atlantában kezdi meg szereplését március 20-án. 14 versenye közül a bristoli dirt futam lesz a második, de a szezon utolsó 4 futamára is neki szavazott bizalmat a csapat.

- Reklám -

Daniel Hemric teljesítheti a legkevesebb versenyt, szám szerint 9 futamot. Ebbe beletartozik a Daytona-i kvalifikációs verseny is, hisz mint korábban már megírtuk, a Daytona 500-on is ő kap lehetőséget. A Kaulig Racing főként a Superspeedwayeken számít rá, e mellett pedig a Fontanában, a tavaszi Las Vegas-i futamon, valamint Darlington-ban is ő kap majd lehetőséget.