vasárnap, április 21, 2024

Újra lehetőséget kap a Victoria’s Secret-modell autóversenyző a NASCAR egyik nemzeti szériájában

Dátum:

Megosztás:

Rajthoz áll a Truck Series daytonai szezonnyitóján Toni Breidinger. A 24 éves pilóta a negyedik megmérettetésére készül a NASCAR harmadik számú nemzeti szériájában.

- Reklám -

Az előttünk álló hétvégén fog sor kerülni a NASCAR a Truck Series első idei futamára, amelyet a Daytona International Speedway-en rendeznek meg. A magyar idő szerint szombaton 1:30-kor kezdődő Fresh From Florida 250 rajtlistáján Toni Breidinger nevét is megtalálhatjuk. A 24 éves versenyző a TRICON Garage 1-es Toyota Tundrájával vág majd neki a viadalnak, az autójának főszponzora pedig a CELSIUS nevű energiaitalmárka lesz.

- Reklám -

A NASCAR daytonai hétvégéjén Breidinger mellett még két másik női pilóta fog részt venni. Natalie Decker a DGM Racing 36-os, Hailie Deegan pedig az AM Racing 15-ös rajtszámú autójával áll majd rajthoz az Xfinity Series futamán. Egyébként idén Deegan az egyetlen női versenyző, aki teljes szezont teljesít a NASCAR valamelyik nemzeti szériájában.

Szintet lép a NASCAR jelenlegi legjobb női pilótája

- Reklám -

Breidingernek a daytonai lesz a negyedik megmérettetése a Truck Seriesben. Először a tavalyi Kansas Speedway-en megrendezett futamon állt rajthoz, majd a Gateway Motorsports Parkban és a Nashville Superspeedway-en is ott volt a mezőnyben. A legjobb eredményét a debütálásakor érte el, Kansasban tizenötödikként intették le. Közös ezekben a versenyekben, hogy mindegyiken azzal a TRICON Garage által felkészített 1-essel indult, amelyet ezen a héten is vezetni fog.

2022 szeptemberében hozta nyilvánosságra Breidinger a Twitter-oldalán, hogy bekerült a Victoria’s Secret modelljei közé. A fehérneműiről ismert vállalat ezután a versenyzői karrierjében is támogatta a libanoni és német felmenőkkel rendelkező pilótát, hiszen ez a cég volt az autójának főszponzora azon a három Truck Series-futamon, amelyeken tavaly indult.

Nemrég hozták nyilvánosságra, hogy Breidinger fogja vezetni a Venturini Motorsports 25-ös rajtszámú Toyota Camryjét az ARCA Menard Series összes idei futamán. A kaliforniai pilóta a második teljes szezonjára készül ebben a sorozatban, 2022-ben szintén a Venturini színeit képviselve indult el mindegyik versenyen. Viszont a legjobb eredményét nem abban az idényben, hanem tavaly érte el, amikor a Kansas Speedway-en a harmadik helyen zárt.