back to top
szombat, május 25, 2024

Fehérnemű modell lett a népszerű hölgyversenyzőből

Dátum:

Megosztás:

Toni Breidinger, aki a Venturini Motorsports 25-ös rajtszámú versenyautóját vezeti az ARCA Menards Series-ben, a Victoria’s Secret modellje lett.

- Reklám -

Toni Breidinger szerda délután egy meglehetősen nagy horderejű bejelentést tett, ugyanis twitteren közölte, hogy partneri megállapodást kötött a Victoria’s Secret fehérnemű, ruházat és szépségápolási termékekkel foglalkozó kiskereskedővel, amely több mint 1000 üzlethelyiséggel rendelkezik.

- Reklám -

A 23 éves versenyző a partnerség hírét egy személyes történettel együtt osztotta meg, amelyben elmondta, hogy gyerekkorában önbizalomhiánnyal küzdött.

Felnőttként sokat küzdöttem a testképzavarral. Az elmúlt évben a mentális és fizikai egészségemre koncentráltam a külsőm helyett” – írta Breidinger twitteren.

- Reklám -

Megtiszteltetés számomra, hogy a Victoria Secret család tagja lehetek. Köszönöm, hogy magabiztosnak érezhetem magam a saját bőrömben!

A Victoria’s Secret valóban megosztott egy fotót a Twitteren Breidinger egyik szeptember 13-i fotózásáról:

Ez a partneri kapcsolat még csak személyes szponzorációról szól, de a közeljövőben akár lehet szó ennek a kiterjedéséről is a motorsport karrierjére.

Breidinger az ARCA Menards Series bajnoki tabelláján az ötödik helyen áll, három futammal a 2022-es szezon vége előtt. Idén eddig öt top 10-es helyezést ért el, legjobb helyezése egy kilencedik pozíció volt Daytonában, Berlinben és a múlt hétvégén a Kansas Speedwayen.

A kaliforniai Hillsborough-ban született versenyző a USAC ranglétrán keresztül jutott el az ARCA-ba. A USAC-ban 19 győzelmet szerzett, ami minden idők legsikeresebb női versenyzőjévé teszi őt.