vasárnap, április 14, 2024

Szintet lép a NASCAR jelenlegi legjobb női pilótája

Dátum:

Megosztás:

Miután harmadik évét is lehúzta a Truck Seriesben, Hailee Deegan jövőre ligát vált majd, és eggyel feljebb méretteti meg magát.

- Reklám -

A hölgy eddig ötször végzett a legjobb tízben a NASCAR nevelőszériájában, a Truck Seriesben, és most három év után otthagyja a sorozatot. Az AM Racingtől ugyanis lehetőséget kapott, hogy a másodligának számító Xfinity Seriesben vezessen a 2024-es szezonban.

- Reklám -

„Nagyon izgatott vagyok, hogy egy egész szezont teljesíthetek majd az Xfinity Seriesben” fejezte ki lelkesedését Deegan – „A csapattal már a kezdetektől fogva nagyon jó dolgozni, Wade [Moore, az elnök] elképzelései teljesen megegyeznek a sajátjaimmal. Úgy érzem a Ford és az ő támogatásukkal sok nagyszerű dolgot érhetünk el az Xfinity Seriesben.”

Deegan tavaly már egy verseny teljesített a sorozatban, akkor körön belül, 13.-ként ért célba Las Vegasban.

- Reklám -

„Hailee keményen dolgozik a pályán kívül is, és az AM Racing olyan csapattal veszi majd körbe, amiben folytathatja a fejlődését. Abból, amit láttunk tavaly Las Vegasban, jó eredményekre számítunk” értékelt Mark Rushbrook, a Ford Performance Motorsports igazgatója a motorsport.com-nak.