csütörtök, február 22, 2024

Több, mint 100 milliószor nézték meg Chastain megmozdulását

Dátum:

Megosztás:

Egy internetes portál újságírója összeszámolta, hogy a különböző platformokon összesen hányszor nézték meg Chastain megmozdulását.

- Reklám -

Ross Chastain bekerült a történelemkönyvekbe, ugyanis a NASCAR-nak még nem volt annyira gyorsan terjedő videója a közösségi médiában, mint az amiben ő szerepelt.

- Reklám -

A „The Hail Melon” elnevezést kapó megmozdulás (a Hail Mary kifejezést az amerikai futballban arra a dobásra használják, amikor az irányító az utolsó pillanatban egy lehetetlen dobást próbál meg, a Melon pedig értelemszerűen arra utal, hogy Ross Chastain egy dinnyefarmer – a szerk.) mind twitteren, mind facebookon, mind youtube-on nagy nézettséget generált, de a tiktokon egyszerűen felrobbant.

A leginkább fiatalok által használt platformon több, mint 50 milliószor nézték meg ilyen olyan kontextusban az esetet a rajongók, így magasan ez viszi a pálmát az összes social media oldal közül.

  • Twitter: 30,945 millió (30,57%)
  • TikTok: 53,913 millió (53,26%).
  • Facebook: 13,450 millió (13,29%)
  • YouTube: 2,918 millió (2,88%)

VIDEÓ: Chastain manővere – minden kameraállásból

- Reklám -

A NASCAR mindeközben bejelentette, hogy továbbra is lehetősége lesz a versenyzőknek a falon autózni – erről a SiriusXM NASCAR rádiójában Steve O’Donnell, a széria operatív igazgatója beszélt.

A Chastain által tökéletesített mozdulatot már korábban is kipróbálták a NASCAR-versenyeken – legutóbb 2021 szeptemberében Larson Hamlin ellen Darlingtonban -, de soha nem sikerresen.

Mint bármit, amit először látsz, meg kell nézni alaposabban, hogy mi történt. Számos belső megbeszélést folytattunk, és folytatunk erről” – mondta O’Donnell.

Ez a szabályokon belül van, és úgy gondoljuk, hogy a Phoenix esetében is így fog maradni, aztán a holtszezonban meglátjuk, hogy akarunk-e változtatni.

A verseny után több versenyző is gratulált Chastainnek – nem csak a NASCAR világából – a leleményességéhez, de sokan attól félnek, hogy már Phoenixben megismétlődhet a manőver, éppen ezért szabályváltozást követeltek.

Ez egy teljesen szabályos manőver volt. Jelenleg tényleg nem gondoljuk, hogy helyes lenne módosítani a szabályokat, amikor 35 versenyen keresztül ezeket alkalmaztuk.