back to top
szerda, május 22, 2024

James Hinchcliffe fantasztikus volt, Danica Patrickből elege van a nézőknek

Dátum:

Megosztás:

Két jól ismert arc képviselte az amerikai autósportot a Forma-1 tengerentúli túrnéján. Míg Hinchcliffe jól szerepelt, Patrick nem annyira.

- Reklám -

James Hinchcliffe az F1TV kommentátoraként dolgozott az Egyesült Államok Nagydíján, valamint az felvezető, és levezető műsorokban is részt vett.

- Reklám -

A kanadai versenyző – aki a 2022-es szezon előtt jelentette be visszavonulását – idén már részt vette az NBC IndyCar közvetítésein, ahol a közönségkedvenc Paul Tracy-t váltotta.

Nos, sokat elmond, hogy nem sokan sírták vissza őt, de ez nem Tracy munkáját minősíti, hanem azt, hogy James Hinchcliffe milyen fantasztikusan illeszkedett be új munkakörébe.

- Reklám -

Ennek örömére az F1TV is meginvitálta őt, a rajongók pedig nagyon elégedettek voltak azzal, ahogy a dolgot végezte.

Profi autóversenyzőként tudod, hogy mit gondolnak a versenyzők, nagyszerű rálátásod van arra, hogy mi történik, és szépen el is tudod magyarázni azt, így a nézők könnyebben beleélik magukat abba, hogy mi történik a pilótafülkében. Gratulálok, nagyon jó munkát végeztél!” – írta egy finn rajongó twitteren.

Egy japán rajongó így folytatta: „Gratulálunk James! Igazi reveláció voltál. Pontos kommentár, értékes meglátások, remek poénok. Öröm volt téged az F1TV csapatában tudni!

Ennek ellentéte volt Danica Patrick, aki nem az F1TV, hanem a brit Sky Sports televíziós csatornán tevékenykedett a két nagydíj alatt – bár az F1TV-n is feltűnt néha, például a COTA-n az időmérő utáni interjút ő bonyolította le, és bakizott is.

Patrick legnagyobb problémája az, hogy a Sky Sports műsorvezetői túl magas lóra ültették őt fel, és olyan kérdéseket tettek fel neki a Forma-1-ről, illetve a vezetésről, amire ő nem tudhatta a választ.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Danica Patrick (@danicapatrick) által megosztott bejegyzés

Ettől függetlenül a nézők nem a Sky Sports-ot hibáztatták, hanem Danicát.

Danica Patricknak az égvilágon semmi keresnivalója az F1-ben. Bármelyik rajongó jobb munkát végezne nála” – írta egy szurkoló.

Danica Patrick nem érti a dolgát. Paul Di Resta elmond egy dolgot, majd Danica elmondja ugyanazt. Ez semmilyen módon nem segít. Danica rendelkezik sok versenyzői tapasztalattal, de az F1 nem tartozik ezek közé” – tweetelte egy másik dühös rajongó.

Végül pedig jöjjön egy konkrét példa Danica Patrick baklövéseire: „Danica Patrick nem hagyja abba a beszédet, miközben Lando Norrishoz szólnak rádión. Ez tökéletesen összefoglalja azt, hogy semmit nem tud az F1-ről, és nincs keresnivalója egy F1-es közvetítésben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Danica Patrick (@danicapatrick) által megosztott bejegyzés