back to top
szerda, július 24, 2024

Dale Earnhardt Jr. imádja Alex Bowman új, pimasz pólóját

Dátum:

Megosztás:

Alex Bowman a hétvégén megszerezte idei első győzelmét, Kyle Busch ezután csúnya szavakkal illette őt. Bowman pedig ebből is profitál.

- Reklám -

Korábban már írtunk róla, hogy a hétvégi, Las Vegas Motor Speedwayen megrendezésre kerülő versenyen Alex Bowman egy zseniális taktikai húzásnak köszönhetően győzedelmeskedett.

- Reklám -

Az alkalom megünneplésére az Alex Bowman Racing Inc. boltja különleges pólókat készített, amelyeket értékesíteni kívánt.

A póló elején „Csupa szerencse, semmi ügyesség„, a hátulján pedig „Belehátrál a győzelmekbe” felirat található.

- Reklám -

Az első rész leginkább Las Vegasra utal, a kaszinók, és a szerencse városára, az utolsó sor viszont nyilvánvalóan egy pimasz megjegyzés volt Kyle Buschnak, aki szidta őt, és azzal vádolta, hogy mindig másokat kihasználva nyer.

Busch így üvöltött a rádióban: “Ugyanaz a (káromkodás) fickó, aki minden (káromkodás) győzelmét így szerzi, egy újabb (káromkodás) győzelmet szerez így.”

Bowman azonban nem tudta megállni, hogy ne csavarja még jobban a kést a kétszeres bajnokban, hiszen a bevétel 18%-át (Kyle Busch rajtszáma a 18-as) az állatmenhelyek támogatására fordítja.

Természetesen Dale Earnhardt Jr. abszolút viccesnek találta a vicces pólót. A Hendrick Motorsports egykori versenyzője megjegyezte, hogy a 18% nem véletlen, és Bowman így akarta visszavágni neki.

Jr. hozzátette, hogy ő bizony már meg is rendelte a terméket.

Nem ez az első alkalom, hogy Alex Bowman összetűzésbe kerül a Joe Gibbs Racing egy versenyzőjével.

A 2021-es Bristoli versenyen Denny Hamlinnel ütközött a 48-as rajtszámú autó sofőrje, majd Bowman a győzelme után megkapta a nyakába a 11-es autót.

A verseny végi nyilatkozatában Hamlin azt mondta: “Bowman egy igazi senkiházi! (Hack – a szerk.)”