szombat, április 20, 2024

3 éve vitte földre Daniel Suárez Michael McDowellt – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

A 2019-es Phoenix-i verseny kvalifikációján történtek miatt verekedett össze Daniel Suárez és Michael McDowell.

- Reklám -

Daniel Suárez akkor a Stewart-Haas Racing versenyzője volt még, míg riválisa, Michael McDowell már akkor is jelenlegi csapatánál, a Front Row Motorsportnál versenyzett.

- Reklám -

A Trackhouse Racing jelenlegi versenyzője mérges lett Michael McDowell-re, hogy szembeszállt vele, és a dolgok bizony elfajultak.

A videón jól látszik, ahogy Suárez odasétál McDowellhez, röviden szót váltanak, majd Suárez a földre dobja McDowellt.

- Reklám -

A mexikói versenyző később elmondta, hogy McDowell az útjában volt a kvalifikáció első szakaszában, miután Suárez a végéig várt, hogy pályára lépjen.

McDowell ezután azzal vádolta Suárezt, hogy a pályán bosszút állt rajta, mivel egyikük sem élte túl az első kört.

Van egy kis részem, ami olyan, mint egy kapcsoló” – nyilatkozta Suárez a verekedés után az NBC Sportsnak. „Egyszerűen csak nagyon hirtelen haragú vagyok.

Nemrég azzal is viccelődött, hogy az esetet követő napokban „sokszor” megnézte a verekedésről készült videót.

Nem igazán érdekel, hogy kivívtam-e a tiszteletet ezzel vagy sem. Ez vagyok én, és ez a személyiségem” – mondta egy későbbi interjúban Suárez.

Biztos vagyok benne, hogy bármelyik versenyzőt megkérdezheted, és azt fogja mondani, hogy nagyon tisztelem az embereket, de mindig ugyanezt a tiszteletet várom el tőlük is.”

Ha valaki nem adja vissza ezt a tiszteletet, vagy én nem adom meg ezt a tiszteletet, akkor időnként konfliktusaink lesznek.

Michael McDowell közben szokásos mosolygós hangulatában nyilatkozott az eset után.

„Szerintem szimplán félreértettük egymást” – mondta a Front Row versenyzője a Fox Sports riporterének.

A verekedéssel kapcsolatban pedig hozzátette: „Ez csak a pillanat hevében történt. Ilyen a versenyzés. Rövidek az edzések, rövidek az időmérők, nagyon kevés idő van technikai ellenőrzés után, szóval mindenki egy kicsit feszültebb a kelleténél. Ez van.