csütörtök, június 1, 2023

Teljesen bebukott Brandon Brown szponzora, az LGBcoin

Date:

Share:

Az Egyesült Államok ellenzéki pártja által protezsált „Let’s go Brandon” kriptopénz történelmi mélységbe zuhant.

- Advertisement -

Olyannyira, hogy a CoinMarketCap és a Crypto kereskedési oldalak szerint a 330 milliárd érme értéke együttesen mindössze néhány ezer dollár.

- Advertisement -

Ez 99,5 százalékos visszaesést jelent az elmúlt 30 napban, így egyetlen LGBcoin gyakorlatilag értéktelenné vált.

Tavaly év végén a „Let’s Go, Brandon” feliratot viselő érme értéke megugrott, miután a bejelentették a NASCAR Xfinity Seriesben versenyző Brandon Brown csapatának szponzorálását.

A mélyrepülés akkor kezdődött, amikor a NASCAR hirtelen közbelépett, és kijelentette, hogy nem engedi az LGBcoin megjelenését, annak ellenére, hogy a cég egyik alkalmazottja előzetesen jóváhagyta azt.

A pénzérme rövid időn belül értékét vesztette, még úgy is, hogy az LGB egy „kétéves, nyolc számjegyű” személyes szponzori szerződést írt alá a versenyzővel.

Egyes megfigyelők számára az összeomlás már előre borítékolható volt. „Megpróbáltak pénzt csinálni egy felkapott szlogenből. Meglepett, amikor valami érték nélküli dolog árfolyama felfelé indult, majd a megjelenés után azonnal el is bukott? Nem” – mondta David Silver ügyvéd, aki 2014 óta képvisel károsult kripto befektetőket.

Néhány héttel ezelőtt az LGB mögött álló csapat még mindig arra buzdította követőit, hogy maradjanak türelmesek és hűségesek.

A megadott tartozkodási helyükről – „Merica” – tweetelve egy „Ne pánikolj!” mém kíséretében néhány kétes tanácsot adtak ki: „Néha csak hinned kell és kitartani az életedért„.

Nos úgy tűnik itt az ideje a pániknak.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.