szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARA Spire Motorsports Truck-csapatot is indít, Austin Hill-lel kezdik a szezont

A Spire Motorsports Truck-csapatot is indít, Austin Hill-lel kezdik a szezont

- Hirdetés -

Austin Hill a Richard Childress Racing versenyzője az Xfinity Seriesben. Emellett viszont néhány versenyt teljesít majd a Truck Seriesben indító Spire Motorsportnál.

A Spire Motorsports 2019 óta a NASCAR Cup Series egyik csapata. Tavaly már két autóval, a 7-essel és a 77-essel szerepeltek, teljes szezonban, de nem teljes szezonos versenyzőkkel. A Spire most a Truck Seriesbe is benevezett, amelynek megnevezte (egyik) versenyzőjét is Autin Hill személyében.

- Hirdetés -

Az istálló felállása Hillel egyelőre csak a szezonnyitó daytonai futamra biztos, a többi futammal kapcsolatban később lesz bejelentés. Austin Hillt követi régóta hűséges szponzora, a United Rentals is.

2022-re Hill fellépett az Xfinity Seriesbe, miután az elmúlt három évben a Hattori Motorsport színeiben összesen nyolc futamot nyert meg. Legjobb összetett eredménye egy ötödik hely volt, még 2018-ból. Hill idén a Richard Childress Racing teljes szezonos versenyzője lesz az Xfinityben, ehhez adja hozzá a Truck-futamokat, egyelőre tehát biztosan a daytonai szezonnyitót.

- Hirdetés -

Austin Hill újonc Xfinity Series-szezonját a Richard Childress Racingnél egy másik újonc csapattárs, Sheldon Creed mellett teljesíti. Az a szezon február 19-én kezdődik Daytonában, míg a Truck futamát egy nappal korábban, február 18-án rendezik. A Richard Childress Racing tavalyi egyetlen versenyzője, Myatt Snider egy futamot nyert, és bejutott a playoffba. A szezont végül a kilencedik helyen zárta.

- Advertisement -

Friss