szombat, június 3, 2023

Szponzort talált „Let’s go Brandon”, jöhet a teljes szezon

Date:

Share:

Brandon Brown szomorú története vidám fordulatot vett, hiszen az LGBcoin támogatásával teljes szezont fut majd a NASCAR Xfinity Seriesben!

- Advertisement -

Múlt héten írtunk Brandown Brown megpróbáltatásairól, a talladegai győzelmének apropóján.

- Advertisement -

Az LGBcoin egyébként pont azért jött lére, hogy kihasználja a Let’s Go Brandon rigmus népszerűségét.

„Nagyon örülünk, hogy a 2022-es NASCAR Xfinity Series szezonban a Brandonbilt Motorsports és Brandon Brown partnerei lehetünk” – mondta James Koutoulas, az LGBcoin HODLer és a Typhoon Capital Management alapítója.

„Brandon nemcsak hihetetlenül tehetséges versenyző, hanem korát meghaladóan bölcs, megfontolt egyéniség is. Elkötelezettsége és a szakmájára való összpontosítása inspiráló, személyes története pedig olyan, amelyre mindannyian büszkék lehetünk – a siker és a kitartás amerikai története. Brandon valóban Amerika versenyzője.”

Brown lesz az első NASCAR-versenyző, aki több kripto szponzorációt is szerzett már karrierje során.

„Az LGBcoin pénzügyi támogatása hihetetlenül fontos, különösen a csapatunk növekedésének egy ilyen fontos pillanatában, amikor azon dolgozunk, hogy a következő szintre lépjünk” – mondta Brown.

„Attól kezdve, hogy azon tűnődtünk, hogy lesz-e elég pénzünk a további versenyzéshez, az első nagy győzelmemen át (Talladega-ban, nem is akárhogyan), egészen addig, hogy akaratlanul is mém lettünk, ez az elmúlt szezon hullámvasút volt.”

„Az olyan szponzorok támogatása, mint az LGBcoin, képessé tesz minket arra, hogy a lehető legversenyképesebbek legyünk, és már alig várom, hogy 2022-ben is keményen versenyezzünk a pályán” – jelentette ki a fiatal versenyző.

 

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.