csütörtök, június 30, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapNASCARSzponzort talált "Let's go Brandon", jöhet a teljes szezon

Szponzort talált “Let’s go Brandon”, jöhet a teljes szezon

- Hirdetés -

Brandon Brown szomorú története vidám fordulatot vett, hiszen az LGBcoin támogatásával teljes szezont fut majd a NASCAR Xfinity Seriesben!

Múlt héten írtunk Brandown Brown megpróbáltatásairól, a talladegai győzelmének apropóján.

- Hirdetés -

Az LGBcoin egyébként pont azért jött lére, hogy kihasználja a Let’s Go Brandon rigmus népszerűségét.

“Nagyon örülünk, hogy a 2022-es NASCAR Xfinity Series szezonban a Brandonbilt Motorsports és Brandon Brown partnerei lehetünk” – mondta James Koutoulas, az LGBcoin HODLer és a Typhoon Capital Management alapítója.

- Hirdetés -

“Brandon nemcsak hihetetlenül tehetséges versenyző, hanem korát meghaladóan bölcs, megfontolt egyéniség is. Elkötelezettsége és a szakmájára való összpontosítása inspiráló, személyes története pedig olyan, amelyre mindannyian büszkék lehetünk – a siker és a kitartás amerikai története. Brandon valóban Amerika versenyzője.”

Brown lesz az első NASCAR-versenyző, aki több kripto szponzorációt is szerzett már karrierje során.

“Az LGBcoin pénzügyi támogatása hihetetlenül fontos, különösen a csapatunk növekedésének egy ilyen fontos pillanatában, amikor azon dolgozunk, hogy a következő szintre lépjünk” – mondta Brown.

“Attól kezdve, hogy azon tűnődtünk, hogy lesz-e elég pénzünk a további versenyzéshez, az első nagy győzelmemen át (Talladega-ban, nem is akárhogyan), egészen addig, hogy akaratlanul is mém lettünk, ez az elmúlt szezon hullámvasút volt.”

“Az olyan szponzorok támogatása, mint az LGBcoin, képessé tesz minket arra, hogy a lehető legversenyképesebbek legyünk, és már alig várom, hogy 2022-ben is keményen versenyezzünk a pályán” – jelentette ki a fiatal versenyző.

 

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss