szombat, december 2, 2023

Szavaztak a riválisok, ők lesznek a NASCAR következő bajnokai

Dátum:

Megosztás:

A USA Today egy érdekes közvélemény-kutatást tartott a NASCAR versenyzők között, és kiderült szerintük ki lesz a következő bajnok.

- Advertisement -

Az újság több korábbi bajnokot is meginterjúvolt, de voltak olyanok is, akik még nem érték el a NASCAR legáhítottabb címét.

- Advertisement -

Ki lesz a NASCAR következő olyan bajnoka, aki még nem nyerte meg a címet?

Daniel Suárez: Éppen vele beszélgetsz.

Joey Logano: Valószínűleg Ryan Blaney. Látom, hogy mennyit fejlődött az elmúlt években, és a sebessége is megvan hozzá. Szóval azt mondanám, hogy egyre közelebb és közelebb kerül évről-évre. Az elmúlt években minden évben folyamatosan a nyolc közé jutott, és úgy gondolom, hamarosan be fog jutni a legjobb négybe is.

Joey Logano a NASCAR Cup Series 2022-es bajnoka

- Advertisement -

Bubba Wallace: Ryan Blaney.

Chase Elliott: Ryan Blaney.

Ryan Blaney: Nem akarom magamat mondani, mert az túl nyilvánvaló lenne, mintha a saját egódat akarnád simogatni. De nyilvánvalóan szeretnék én lenni az.. Rajtam kívül [William] Byron is erős kandidáns. Nyilvánvalóan Denny Hamlin is megérdemelne egy NASCAR Cup Series bajnoki címet.

Austin Cindric: Nehéz nem Denny Hamlint mondani. Nagyon közel került hozzá, és szerintem ő a legreálisabb válasz.

Ross Chastain: Ross Chastain.

Kyle Larson: William Byron. Úgy érzem, hogy nagyon céltudatos, nagyon koncentrált, nagyon keményen dolgozik, és rengeteg tehetséggel rendelkezik, mentálisan pedig elég kemény. Egyszerűen NASCAR-bajnoknak tűnik.

Martin Truex Jr: Christopher Bell.

Alex Bowman: William Byron.

Brad Keselowski: Én William Byront mondanám. Fejlődik, érik, és egy nagyszerű csapatnál van. Szerintem össze fog jönni neki hamarosan a NASCAR Cup Series cím.

William Byron: Önző módon nyilván magamat mondanám. Ezen kívül rengeteg lehetőség van. Denny Hamlin jut eszembe. Annyira konzisztens, hogy szerintem valamikor össze fog jönni neki, ráadásul egy nagyon intelligens versenyző, és tudja, hogyan kell nyerni.

Harrison Burton: Szerintem sok jó fiatal srác van, aki még nem nyert. William Byront mondanám. Sokszor volt gyors, sok futamot nyert, szóval valószínűleg egy nap ő is [bajnok] lesz.

Összesítés arról, hogy a megkérdezett versenyzők szerint ki lesz a következő NASCAR Cup Series bajnok:

  1. William Byron (5)
  2. Ryan Blaney (3), Denny Hamlin (3)
  3. Daniel Suarez (1), Ross Chastain (1), Christopher Bell (1)
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.