back to top
vasárnap, június 16, 2024

„SEGÍTSETEK MÁR NEKI!” így húzták ki Hailie Deegan-t a tűzből – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Drámai jelenetek játszódtak le Hailie Deegan atlantai balesete utána, melyet most első kézből nézhetünk meg vlogjában.

- Reklám -

A videó nyugodt hangulatban kezdődik, Hailie Deegan és csapat Atlantába indul, és itt még nem tudták, hogy milyen szörnyű események várnak rájuk.

- Reklám -

Deegan már az edzések után azt mondta, hogy majd kiugrott a szíve a helyéről, annyira brutális versenyzés volt már a gyakorlás során.

A versenyen aztán már korán bajba került az 1-es autója versenyzője, hiszen hátulról kapott egy ütést, ami miatt összement egy másik autóval a hölgyversenyző.

- Reklám -

Ennek köszönhetően az autó bal hátulján a karosszéria elem meghajlott, így folyamatosan hozzáért a kerékhez, ami először egy defektet, majd később folyamatos gumifüstöt okozott a kocsiban.

Deegan érezte a füst lehetetlen szagát, de a csapat azzal nyugtatta, hogy kívülről úgy tűnik, nincs semmi baja az autónak.

Azt hiszem tűz van. Nagyon meleg van az autóban srácok!” – mondta Hailie Deegan a rádióban.

Álljatok készen a tűzoltókészülékkel, tűz van!” – válaszolta crew chiefje a rádióban csapatának. „”Vége, vége! Segítsetek már neki!” – folytatta, miután az autó megérkezett a pitbe.

Ezután Deegant nagy nehezen kiszedték szerelői a füstölgő, forró kabinból. A versenyző láthatóan nem volt teljesen öntudatánál, köhögött, és alig kapott levegőt.

Szerencsére 20 perc múlva már jobban érezte magát, és a következőket nyilatkozta.

Elég szépen jöttünk át a mezőnyön, nagyon gyors volt az autó. Sajnos a 91-es nagyon durván nekemjött, ami miatt én Ross Chastainbe ütköztem. Ezután bal hátsó defektem lett” – magyarázta Deegan.

Éreztem, hogy valami nincs rendben. Nagyon forró volt minden. Azt terveztem, hogy ha el tudják oltani a tüzet, akkor talán még folytatni is tudjuk a versenyt.

Amikor a tűzoltókészülékkel füstje elkezdett beszivárogni az autóba, nem kaptam levegőt, és nem láttam semmit. Majdnem megfulladtam. Szerencsére a csapatom kihúzott az autóból.

Sajnos ez az ára annak, ha van egy rossz versenyed. A következő versenyen is hátulról kell indulnod.