szombat, december 2, 2023

Kipaterolta egyik női versenyzőjét a Busch Light programja

Dátum:

Megosztás:

Néhány héttel ezelőtt a Busch Light Beer bejelentette az Accelerate Her programot. Toni Breidinger viszont már nem tagja a kezdeményezésnek.

- Advertisement -

Az Accelerate Her Busch Beer kezdeményezése, amelynek célja, hogy a női autóversenyzőket támogassa és lehetővé tegye számukra, hogy a NASCAR legmagasabb szintjén versenyezzenek.

- Advertisement -

A női versenyzők közül Natalie Decker, Toni Breidinger, Jennifer Jo Cobb, Amber Balcaen, Brittney Zamora, Stephanie Moyer és Melissa Fifield voltak a programban szereplő nevek.

7 helyett azonban már csak 6-an tagjai ennek a programnak. Tony Breidinger, a NASCAR történetének első arab-amerikai autóversenyzője az Essentially Sportsnak adott exkluzív interjújában bevallotta, hogy már nem része a Busch Beer programjának.

- Advertisement -

Valójában már nem vagyok része a Busch Beer programnak” – mondta.

Arra vonatkozóan, hogy miért nem vesz már részt ebben a programban, Breidinger megtartotta magának az okokat, és szerénységgel kezelte az ügyet.

Azt hiszem, néhány más lány még mindig része ennek, és csak a magam nevében beszélhetek, de én már nem vagyok velük.

Az Essentially Sports megkereste a Busch Lightot, hogy magyarázatot kérjen, de egyelőre nem érkezett válasz a részükről.

Míg az ARCA-pilóta PR-szakembere így nyilatkozott: „Más irányba indult el, és a meglévő szponzoraival és néhány új szponzorra összpontosít, amelyeket hamarosan bejelentünk„.

Tony Breidinger természetesen az év hátralevő részében ugyanúgy versenyezni fog a Venturini Motorsporttal az ARCA Menards Seriesben.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.