back to top
vasárnap, június 16, 2024

Bubba Wallace egyszerűen lehülyézte az atlantai nézőket

Dátum:

Megosztás:

Csak gyűlt és gyűlt a feszültség Bubba Wallace-ban, akinek nem igazán indult jól az éve. Atlantában sem járt szerencsével.

- Reklám -

Wallace ahelyett, hogy a győztesnek járó trófeát adta volna csapatának az Atlanta Motor Speedway-en, helyette egy összetört autót nyújtott át nekik.

- Reklám -

Ráadásul egy olyan ütközést, amelyet saját bevallása szerint karrierje eddigi legkeményebbjeként jellemez. Ehhez még hozzájött, hogy a szurkolók a nem éppen ideális módon viselkedtek a 23XI Racing versenyzőjével, arra kérve őt, hogy ne jöjjön vissza Atlantába.

Talán ez volt az oka annak, hogy a 2021-es talladegai győztes a frusztrációját a „hülye s*gg autósport rajongók„, vagy ahogy Wallace fogalmazott, „darfs” (Dumb Ass Race Fan)-okon vezette le.

- Reklám -

A futam után így tweetelt: „A fenébe. Sz*r befejezés. Első hely a legnagyobb ütközések listáján… Üdvözlöm azokat a srácokat, akik azt mondták, hogy ne jöjjek vissza… Találkozunk júliusban darfs.

A verseny utáni interjújában Bubba Wallace elmondta, hogyan próbált az élre törni.

Megpróbáltam Byron elé kerülni. Nagyon jó munkát végzett, az autója gyors volt, persze blokkolt, ami a helyes döntés volt számára” – mondta Wallace.

Próbáltam blokkolni én is Chastaint, de megelőzött, majd egy picit belassult az ő soruk, mi pedig megpróbáltunk összeállni Ryan Blaney-vel, de nem alakult jól.

Ami ezután történt, az egyszerűen „rossz időzítés” volt, hiszen Bubba Wallace és egyik legjobb cimborája, Ryan Blaney egy Daytonához és Talladegához illő roncsderbiben vettek rész.