szombat, június 25, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARBubba Wallace egyszerűen lehülyézte az atlantai nézőket

Bubba Wallace egyszerűen lehülyézte az atlantai nézőket

- Hirdetés -

Csak gyűlt és gyűlt a feszültség Bubba Wallace-ban, akinek nem igazán indult jól az éve. Atlantában sem járt szerencsével.

Wallace ahelyett, hogy a győztesnek járó trófeát adta volna csapatának az Atlanta Motor Speedway-en, helyette egy összetört autót nyújtott át nekik.

- Hirdetés -

Ráadásul egy olyan ütközést, amelyet saját bevallása szerint karrierje eddigi legkeményebbjeként jellemez. Ehhez még hozzájött, hogy a szurkolók a nem éppen ideális módon viselkedtek a 23XI Racing versenyzőjével, arra kérve őt, hogy ne jöjjön vissza Atlantába.

Talán ez volt az oka annak, hogy a 2021-es talladegai győztes a frusztrációját a “hülye s*gg autósport rajongók“, vagy ahogy Wallace fogalmazott, “darfs” (Dumb Ass Race Fan)-okon vezette le.

- Hirdetés -

A futam után így tweetelt: “A fenébe. Sz*r befejezés. Első hely a legnagyobb ütközések listáján… Üdvözlöm azokat a srácokat, akik azt mondták, hogy ne jöjjek vissza… Találkozunk júliusban darfs.

A verseny utáni interjújában Bubba Wallace elmondta, hogyan próbált az élre törni.

Megpróbáltam Byron elé kerülni. Nagyon jó munkát végzett, az autója gyors volt, persze blokkolt, ami a helyes döntés volt számára” – mondta Wallace.

Próbáltam blokkolni én is Chastaint, de megelőzött, majd egy picit belassult az ő soruk, mi pedig megpróbáltunk összeállni Ryan Blaney-vel, de nem alakult jól.

Ami ezután történt, az egyszerűen “rossz időzítés” volt, hiszen Bubba Wallace és egyik legjobb cimborája, Ryan Blaney egy Daytonához és Talladegához illő roncsderbiben vettek rész.

- Advertisement -
András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.

Friss