kedd, június 6, 2023

Bubba Wallace egyszerűen lehülyézte az atlantai nézőket

Date:

Share:

Csak gyűlt és gyűlt a feszültség Bubba Wallace-ban, akinek nem igazán indult jól az éve. Atlantában sem járt szerencsével.

- Advertisement -

Wallace ahelyett, hogy a győztesnek járó trófeát adta volna csapatának az Atlanta Motor Speedway-en, helyette egy összetört autót nyújtott át nekik.

- Advertisement -

Ráadásul egy olyan ütközést, amelyet saját bevallása szerint karrierje eddigi legkeményebbjeként jellemez. Ehhez még hozzájött, hogy a szurkolók a nem éppen ideális módon viselkedtek a 23XI Racing versenyzőjével, arra kérve őt, hogy ne jöjjön vissza Atlantába.

Talán ez volt az oka annak, hogy a 2021-es talladegai győztes a frusztrációját a „hülye s*gg autósport rajongók„, vagy ahogy Wallace fogalmazott, „darfs” (Dumb Ass Race Fan)-okon vezette le.

A futam után így tweetelt: „A fenébe. Sz*r befejezés. Első hely a legnagyobb ütközések listáján… Üdvözlöm azokat a srácokat, akik azt mondták, hogy ne jöjjek vissza… Találkozunk júliusban darfs.

A verseny utáni interjújában Bubba Wallace elmondta, hogyan próbált az élre törni.

Megpróbáltam Byron elé kerülni. Nagyon jó munkát végzett, az autója gyors volt, persze blokkolt, ami a helyes döntés volt számára” – mondta Wallace.

Próbáltam blokkolni én is Chastaint, de megelőzött, majd egy picit belassult az ő soruk, mi pedig megpróbáltunk összeállni Ryan Blaney-vel, de nem alakult jól.

Ami ezután történt, az egyszerűen „rossz időzítés” volt, hiszen Bubba Wallace és egyik legjobb cimborája, Ryan Blaney egy Daytonához és Talladegához illő roncsderbiben vettek rész.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.