kedd, április 16, 2024

„Remélem Ty Gibbs boldogan fog visszatekintetni édesapja utolsó napjára”

Dátum:

Megosztás:

Sok érdekes megnyilvánulást hallottunk Ty Gibbs szörnyű tragédiába torkolló hétvégéjéről, és most egy újat hallhattunk a Dale Jr. podcastban.

- Reklám -

Ty Gibbs szombaton édesapjával ünnepelhette karrierje első NASCAR bajnoki címét, miután ő lett az Xfinity Series 2022-es bajnoka.

- Reklám -

Édesapja, Coy Gibbs nagyon büszke volt rá, és a verseny utáni interjúban elmondta, hogy nem a győzelem érdekli, hanem az, hogy a fia milyen boldog, és milyen nagyszerű apának lenni.

Sajnos a család öröme nem tartott sokáig, hiszen a versenyt követő éjszaka Coy Gibbs szívrohamot kapott álmában, és elhunyt.

Így reagált a NASCAR világa Coy Gibbs tragikus halálhírére

- Reklám -

Ty Gibbs éppen ezért nem tudott részt venni a vasárnapi Cup Series versenyen, és nyilvánvalóan nehéz időkön megy keresztül ő is, és az egész családja.

A Dale Jr. podcastban azonban egy érdekes megközelítést vázolt fel Jr. menedzsere, Mike Davis – aki nem mellesleg a podcast egyik műsorvezetője is – aki szerint ez az utolsó nap áldás lehet majd, és nem átok, a fiatal bajnok számára.

Remélem, hogy kis idővel áldásként fog tekinteni erre a hétvégére. Hogy édesapja utolsó óráit együtt töltötték, és boldogok voltak” – magyarázta Davis.

Bizakodom nem úgy fog visszanézni erre a Phoenixi fordulóra, mint élete legrosszabb pillanatára. Persze kell majd neki idő, hogy feldolgozza a történteket, de abban reménykedem, hogy a pozitív dolgokra fog emlékezni majd.