vasárnap, április 14, 2024

Óriási bulit csap a NASCAR 75. szülinapja alkalmából

Dátum:

Megosztás:

A NASCAR Cup Series történelmi szezonja után méltó módon szeretné megünnepelni 2023-ban a széria fennállásának 75. évfordulóját.

- Reklám -

Az első ilyen ünnepi pont rögtön az év elején eljön, hiszen a Los Angelesben január 2-án rendezett Pasadena Tournament of Roses-en – amelyen több száz különböző látványosság vonul majd fel – ott lesz a NASCAR bemutatója is.

- Reklám -

A „Rózsák Parádéját” immáron 134 éve rendezik meg, és az Egyesült Államok újévi ünnepségeinek egyik legjobban várt eseménye.

A NASCAR kocsija az „Always Forward” (Mindig előre) címet viseli majd, ami a 2023-as Rose Parade témájára, a „Turning the Corner” (Lépjünk tovább)-ra utal – írja a TobyChristie.com.

- Reklám -

Ahogyan az a Rose Parade kocsijainál hagyomány, a kocsikat teljes egészében természetes elemekkel, például virágokkal, magvakkal, friss levelekkel, dióval, fűszerekkel és egyéb fűszernövényekkel díszítik majd fel.

A felvonulás minden egyes kocsijának teljes feldíszítéséhez több tízezer virágos és nem virágos anyagra van szükség.

A kocsi életre keltése érdekében a NASCAR az Artistic Entertainment Services (AES)-t, a Tournament of Roses hivatalos kocsiépítőjét kérte fel partnernek.

A 2023-as évben a NASCAR a gyémántévébe lép, miközben a szervezet 75 éves történelmét és a versenyzés iránti szenvedélyét ünnepli.

A „Rózsák Parádéja” indítja majd el ezt az ünnepségsorozatot, amely majd a Busch Light Clash-el folytatódik majd a parádé helyszínétől nem messze, a Los Angeles Coliseumban februrán 5-én.