csütörtök, június 30, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapNASCARNegyed óra COTA, azaz NASCAR összefoglaló - VIDEÓ

Negyed óra COTA, azaz NASCAR összefoglaló – VIDEÓ

- Hirdetés -

Elképesztő végjátékot hozott a Next Gen autók első épített pályás éles bevetése. Az új technika Austinban a Circuit of The Americas aszfaltcsíkján mutatkozott be.

Viszonylag meleg időben zajlottak a küzdelmek Texas-ban. Rengeteg megpördülést és kontaktot hozott a futam, de nem maradt el a már-már szokásosnak mondható kerékelhagyás sem, ezúttal Bubba Wallace járt pórul.

- Hirdetés -

A sok sárga zászlós megszakítás miatt hosszúra nyúlt futamon végül a Trackhouse Racing pilótája Ross Chastain diadalmaskodott. A versenyen szinte végig domináló Chastain az utolsó körben egy időre elvesztette elsőségét, de sikerült azt némi kakaskodás árán visszaszereznie. A NASCAR Xfinity Series-ben diadalmaskodni tudó AJ Allmendinger ugyan a kupasorozatban nem tudta behúzni az első helyet, de rendkívül elégedett volt csapatával.

Ross Chastain ezzel a győzelemmel szerezte meg pályafutása, és csapata első sikerét egyaránt a NASCAR Cup Series-ben. A kérdéses incidenst és az összes fontos pillanatot 15 percbe sűrítve tekinthetjük meg.

- Advertisement -

Friss