vasárnap, június 26, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
KezdőlapNASCARA kipöckölt Allmendinger csapatát méltatta az austini verseny után

A kipöckölt Allmendinger csapatát méltatta az austini verseny után

- Hirdetés -

AJ Allmendinger csak a 33. helyen zárta a NASCAR Kupa sorozat austini versenyét, holott 3 kanyarral a vége előtt még vezetett.

Az idény első road versenyének befutója óriási igzalmakat hozott. A ráadásban végetért futam megnyeréséért az utolsó körben hárman, Ross Chastain, AJ Allmendinger és Alex Bowman csatázott. A pálya felénél az addig magabiztosan vezető Chastain mellett elment Allmendinger, majd Bowman is betette az autót. A Trackhouse Racing versenyzője azonban gondolva egy merészet, az utolsó előtti féktávon megtolta Allmendingert, így a Kaulig Racinges a kavicságyban kötött ki.

- Hirdetés -

A napot végig az élmezőnyben töltő Allmendinger nem volt túl boldog az esetet követően.

“A nap végén mindannyian bele kell nézzünk a tükörbe, és el kell fogadjuk, amit ott látunk. És hát nem vagyunk egyformák…” – mondta a road-specialista kaliforniai.

- Hirdetés -

Allmendinger persze nem felejtette el megemlíteni csapatát, amely versenyképes autót adott alá.

“Nagyon büszke vagyok a Kaulig Racing-re. Remek autót adtak alám. Azt hiszem, ha hosszú etapokat tudtunk volna futni, sem nem tudott volna a közelünkbe sem kerülni. A csapattagok rengeteg álmatlan éjszakát töltöttek azzal, hogy felkészítsék az autót a versenyre. Már csak értük is meg kellett próbálnom besöpörni a hétvégét. Nagyon közel voltunk hozzá!” – mondta a szombati Xfinity futamot megnyerő Allmendinger.

“Megvolt az esélyünk a győzelemre. Nagyon nehéz egy Cup futamot megnyerni, de mikor egész nap az élmezőnyben autózol, akkor bármi is legyen a vége, tudod, hogy remek versenyt futottál. Sajnos két kanyarral hosszabb volt a pálya a kelleténél.”

A Kaulig Racing másik autóját Justin Haley a 15. helyen hozta célba.

- Advertisement -
SourceRACER.com

Friss