back to top
szombat, július 20, 2024

Még Verstappen is ordítva ünnepelte van Gisbergen győzelmét

Dátum:

Megosztás:

Igen neves rajongót is szerzett magának a chicagói utcai verseny győztese, Shane van Gisbergen, ugyanis az F1 regnáló világbajnoka késő estig maradt fent, hogy szemtanúja legyen a történéseknek.

- Reklám -

Mivel van Gisbergen szponzora a Red Bull a tulajdonképpen félig-meddig kollégáját követte Max Verstappen, aki az Osztrák Nagydíj után szakított időt a NASCAR-ra is.

Beárazta a NASCAR-mezőnyt, vagy a körülmények a kezére játszottak Shane van Gisbergennek?

- Reklám -

„Fennmaradtam, hogy megnézzem. ismerte el a holland már Silverstone-ban a motorsport.com-nak. – Nem voltam még ilyen ideges egy másik ember versenye miatt. Konrétan üvöltöttem a monitor előtt, és úgy szurkoltam neki, hogy meglegyen a győzelem.

- Reklám -

Nagyon lenyűgöző, hogy beugrott az autóba, amit, nem ismer, és ezeket nehéz vezetni. Ő meg csak fogja, és dominálja a versenyt. Tudom, hogy jó versenyző, sok mindenre képes, több szakágban is. V8-assal nem kérdés, hogy nagyon jó, de ment rally autóval és most a NASCAR-ban is bizonyított.”

Hiába keltette fel azonban Verstappen érdeklődését a sorozat, rögtön tagadta, hogy ő is Räikkönen és Button nyomdokaiba lépjen.

„Nem igazán az én stílusom, csak nézni szeretem. Nagyon király. Boldog vagyok Shane miatt, és szívesen mennék el oda, hogy egy sörrel is gratuláljak neki.”