hétfő, április 15, 2024

Még csak most tért vissza, máris elégedetlen Trevor Bayne

Dátum:

Megosztás:

A Cupban 2018, az Xfinityben pedig 2016 óta nem versenyzett Trevor Bayne. Hosszú kihagyás ért most véget, Bayne mégis elégedetlen. Pedig harmadik lett.

- Reklám -

Hosszú-hosszú kihagyása után Trevor Bayne az Auto Club Speedway aszfaltcsíkján tért vissza az Xfinity Seriesbe. Negyedik rajthelyét végül egy harmadik pozícióra tudta váltani, miután megküzdött rendesen az elemekkel. Bár régóta nem versenyzett itt, Bayne győzelmet várt magától, és egyáltalán nem elégedett harmadik helyével.

- Reklám -

Győzelmet vártam magamtól, hogy őszinte legyek” – mondja a 24 kört az élen töltő Bayne. „A Gibbs autójában, a 18-asban ülve, ráadásul az én tapasztalatommal, ez lett volna az egyetlen elfogadható eredmény. Tudom, hogy négy éve nem versenyeztem itt, és nem is akarok arrogánsnak tűnni ezzel a kijelentésemmel. De ahogy ment az autó, ahogy a csapat felkészült, ahogy minden alakult, biztos voltam benne, hogy lesz esélyünk a győzelemre. Meg hát eleve ha az ember a 18-asba ül, már önmagában azzal kell, hogy legyen esélye a győzelemre…

Bayne a verseny elején Cole Custerrel harcolt az első helyért. Ezt végül a 15. körben szerezte meg, és övé lett az első szakasz is annak leintésekor. Ezt követően viszont egy lassú kiállás nyomán visszaesett tizediknek, innen kellett felzárkóznia. Ez a sárga zászlós periódusok során, mindig kicsit lecsípve lemaradásából, össze is jött. A Stefan Parsons-Sheldon Creed-Brandon Jones baleset és takarítás után Bayne még egyszer rápróbált, de ekkor már fennakadt Custer, Anthony Alfredo és Noah Gragson mögött. Custert és Gragsont végül nem tudta már megelőzni, de legalább Berry és Alfredo mögötte ért célba. Így lett Bayne harmadik.

- Reklám -

Megnyertük az első szakaszt, majd jött a lassú kiállás. Innentől kezdve pedig nem tudtunk úgy dolgozni az autón, hogy vissza tudjunk jönni. A 07-es pedig nagyon jó volt, Cole (Custer) nagyszerűen ment vele. Talán második volt az autónk, ezt egy harmadik helyre tudtuk váltani. Oké, elfogadom, írjuk alá.