back to top
szerda, május 29, 2024

Larson csapattársa kilökéséről: „Utálom, hogy így alakult”

Dátum:

Megosztás:

Két Hendrick-versenyző, Kyle Larson és Chase Elliott harcolt a győzelemért Fontanában. Végül össze is értek, amiben Elliott húzta a rövidebbet.

- Reklám -

A hétvégi fontanai NASCAR Cup-futamon Tyler Reddick és Joey Logano percei, illetve körei után a verseny végére egy Hendrick-dominancia körvonalazódott. Végül Kyle Larson nyert, de amikor épp letudták volna Chase Elliottal együtt Joey Loganót, összeért csapattársával. Larson megmozdulása nyomán Elliott előbb tempót vesztett, majd végül meg is forgott, így pedig csak huszonhatodikként értékelték.

- Reklám -

Larson sajnálja a történteket. „Joey nagyszerű munkát végzett alul, és csak vele foglalkoztam. Bele se néztem a jobb oldali tükrömbe, így sajnos nem láttam, mi és ki van mögöttem. Rámentem az előzésre, aztán a szpotterem egyszer csak szólt: ‘Kívül, kívül, kívül!’ Fogalmam sem volt, hogy Chase ott van.

Végül Larson szpottere, Tyler Monn vállalta magára a teljes felelősséget a hibás pozicionálásért, ettől függetlenül viszont Larson is rosszul érzi magát.

- Reklám -

Nézhettem volna én is figyelmesebben a tükörbe, szólhatott volna a szpotterem is, és akkor nem így állok az egész akcióhoz. Ha ezt tudom, inkább védem Chase-t, mint hogy Joey-t támadjam. Megtörtént, és utálom, hogy megtörtént. De fogunk beszélni, és remélhetőleg tisztázni tudjuk ezt az egészet. Soha nem blokkolnám szánt szándékkal a tulajdon csapattársamat, pláne nem ennyire későn” – foglalta össze Larson a maga szemszögéből.