back to top
csütörtök, május 30, 2024

Kyle Busch idén sincs híján az egónak

Dátum:

Megosztás:

Kyle Busch részéről mindig számíthatunk valamilyen sziporkára. Akár az autóban, akár azon kívül. Itt a legújabb.

- Reklám -

Ha van kiegyensúlyozott versenyző a NASCAR Cup mezőnyében, akkor az mindenképp Kyle Busch. A hamarosan 37 éves versenyző mindig hozza a formáját, legyen szó akár arról, hogy vezet, vagy éppen arról, mit mond. Bárdolatlan stílusa pontosan ugyanannyi csodálót hozott neki, mint amennyien utálják is emiatt.

- Reklám -

Legújabb nyilatkozat-atombombáját akkor dobta le, amikor még Daytonában megkérdezték, mennyi esélye lehet év végén a bajnoki címre.

Úgy érzem, vagyok annyira tapasztalt, hogy le tudjam írni, mi kell az autónak, hogy az jobban működjön alattam” – mondja magabiztosan Busch. „Ameddig pedig a csapat ezt meg tudja nekem valósítani, és úgy fog az autó működni a jóvoltukból, hogy az nekem is megfeleljen, nem lesz baj.

- Reklám -

Busch nagyon szívesen dicsőíti saját teljesítményét. Így volt ez például 2018-ban, egy Truck-futamon is, amikor Charlotte-ban második lett. A kérdés felé így szólt: Hogy sikerült ezt összehoznia? „Színtiszta tehetség. Ennyi, semmi több. A csapatom ugyanis semmit nem csinált, hogy jobban működjön alattam a technika. Sz*r volt az autóm, ez az igazság! De valahogy, valamilyen módon mégis előre tudtam keveredni.

Kyle Busch a 2022-es NASCAR Cup-szezon során egyelőre még nem tudott nyerni. Viszont ennek ellenére is a tabella második helyén találjuk, az egyébként szintén győzelem nélkül álló Joey Logano mögött. A legutóbbi futamot hetedikként zárta.