back to top
vasárnap, július 21, 2024

Ismét lenyűgözte a közönséget a „dinnyés ember”

Dátum:

Megosztás:

Ross Chastain idén már sokadszorra került közel a győzelemhez, és végül második lett a Phoenix Racewayen rendezett versenyen.

- Reklám -

A Trackhouse Racing versenyzője sorozatban másodszor állhatott fel a képzeletbeli dobogóra, hiszen Las Vegas-i harmadik helye után most második lett.

- Reklám -

Chastain korábban elmondta, hogy ő már nem tekint esélytelen kiscsapatként a Trackhouse Racingre, és ezt a pályán bizonyítja is.

Az 1-es autó sofőrje még a győzelemért is harcban volt az utolsó körökben, hiszen Chase Briscoe-val és Tyler Reddick-el karöltve hatalmasat csatáztak életük első győzelméért.

- Reklám -

Végül Briscoe nyert, de Chastain sem nyilatkozott csalódottan.

Nagyon jó volt ilyen szinten versenyezni. A Trackhouse Racing hisz bennem, és hittek bennem a szezon elején is, amikor nem mentek túl jól a dolgok” – nyilatkozta Ross Chastain.

Nagyon jó érzés Tylerrel (Reddick) és Chase-szel (Briscoe) versenyezni. Úgy értem, ez minden, amire valaha is vágytam, és a crew chiefem, Phil Surgen… nos az emberek nem is tudják, milyen jó munkát végez.

Az idei beállításai hihetetlenek voltak, és pontosan azt adta, amire szükségem volt. Csak egy hely hiányzott. Nagyon boldog vagyok.

A Trackhouse nagyszerű napját Chastain csapattársa, Daniel Suarez teljesítette be, aki 9. helyen végzett. A mexikói versenyzőnek nem volt egyszerű versenye, így egy kicsit keserédesen nyilatkozott.

Ez egy hullámvasút volt. Nem érzem, hogy a túlságosan jó autónk lett volna, valószínűleg valahol a top 15-ben voltunk sebességben.

Hibáztam a pitben, hiszen gyorsan hajtottam. Ezen kívül volt néhány lassú kiállásunk. Úgy érzem, csak hullámvölgyek voltak.

Végül sikerült egy kicsit összeszednünk magunkat. Travis (Mack, a crew chief) jó döntést hozott, hogy csak a jobboldali gumikat cseréljük le, és így vissza tudtunk szerezni néhány helyet.