back to top
péntek, június 21, 2024

Különleges sisakot cserélt LAFC-mezre Daniel Suárez

Dátum:

Megosztás:

Ha már úgyis Los Angelesben vendégeskedik hétvégén a Clash kapcsán a NASCAR mezőnye, Daniel Suárez megejtett egy baráti találkozót futballista honfitársával.

- Reklám -

Hétvégén Los Angelesben, a Coliseum küzdőterén kerül sor a hagyományos szezonnyitó Busch Lite Clashre. A mezőnyben természetesen ott lesz a Track House Racing versenyzője, a mexikói Daniel Suárez is. Neki külön apropója is volt a Los Angeles-i látogatásnak, ugyanis így össze tudott futni a korábban Európában is megforduló Carlos Velával. Vela jelenleg Los Angeles újabbik futballcsapatát, a Los Angeles FC-t erősíti, és Suárezhez hasonlóan mexikói.

- Reklám -

A találkozó során Suárez és Vela sportáguk legjellemzőbb munkaeszközét adták a másiknak. A NASCAR-versenyzőtől egy sisak, míg Velától egy LAFC-mez érkezett ajándékba a honfitárs felé.

A találkozó:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NASCAR (@nascar) által megosztott bejegyzés

- Reklám -

A sisak közelről:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NASCAR (@nascar) által megosztott bejegyzés

A Busch Lite Clasht hétvégén rendezik a Los Angeles Memorial Coliseumban. Az ideiglenesen felhúzott negyedmérföldes ovállal kapcsolatban nagyon rég nem látott alacsony sebességekre számítanak a legtöbben. A hagyományosan a szezont nyitó Busch Clash hosszú-hosszú évtizedek után került el Daytonából. A NASCAR célja ezzel a döntéssel nem titkoltan az, hogy új rétegeket is bevonjon szurkolóként a bajnokság futamaira.

Daniel Suárez a Clash-sel második szezonját kezdi meg a Trackhouse Racing színeiben. Tavaly négyszer tudott top 10-ben zárni, az évet összesítésben a 25. helyen zárta.