back to top
vasárnap, június 23, 2024

Kihasználta Kyle Busch és Bowman balesetét a fiatal versenyző – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Zane Smith az élre állt és győzött, amikor két körrel a vége előtt Kyle Busch, Alex Bowman és Stewart Friesen összeütközött.

- Reklám -

Úgy tűnt, hogy a Circuit of the Americas versenypályán megrendezett szombati NASCAR Camping World Truck Series XPEL 225-ös futamát Kyle Busch, Alex Bowman vagy Stewart Friesen nyeri, mivel két körrel a verseny vége előtt az első három helyen álltak.

- Reklám -

Ám a 11-es kanyarban a szűk baloson áthaladva a felső íven haladó Kyle Buschnak Bowman és Friesen is nekiment.

Az érintkezés következtében mindhárom versenyző lecsúszott az ideális ívről, miközben a Front Row Motorsports versenyzője, Zane Smith szabad utat kapott a pálya belső ívén.

- Reklám -

Smith vezette a verseny utolsó két körét, és megszerezte második győzelmét a 2022-es NCWTS szezonban.

Eközben Busch a harmadik helyen végzett, Friesen a kilencedik helyre szorult, Bowman pedig a Spire Motorsports 7-es számú teherautójával a csalódást keltő 25. helyre esett vissza.

A verseny után Bowman a pitben odament a Joe Gibbs Racing versenyzőjéhez, hogy a saját szemszögéből magyarázza el a történteket.

Bob Pockrass információ szerint nem nagyon segített ez a beszélgetés, és Kyle Busch eléggé mérges volt mindkét versenyzőre, mondván „mindketten el****ték a kanyart”.

Kyle Busch lelki állapotára jellemző, hogy miután a verseny végén a rádión a csapata sajnálkozott a történések miatt, a következő beszélgetés hangzott el:

Csapat: „Sajnáljuk, hogy nem jött össze.”
Kyle Busch: „Mostanában semmi nem jön össze…”

A kétszeres Cup Series bajnoknak lesz lehetősége javítani a ma 21:30-kor kezdődő NASCAR Cup Series versenyen.