back to top
péntek, június 21, 2024

Ezúttal öt autó nem ment át a futam előtti ellenőrzésen

Dátum:

Megosztás:

Az ellenőrzés legnagyobb vesztese a 78-as rajtszámú Live Fast Motorsports autó, mely háromszor nem ment át a vizsgálaton.

- Reklám -

A 78-as számú Live Fast Motorsports gépet ezen a hétvégén Andy Lally, az épített pályás versenyek ásza fog vezetni – írja a TobyChristie.com.

- Reklám -

A NASCAR szabályzata szerint Lally nem kvalifikálhatta az autót szombaton, ami azt jelenti, hogy az utolsó helyről indul, és a vasárnapi futamon a zöld zászlót követően egy áthajtásos büntetést is kell majd letöltenie.

Ráadásul a 78-as rajtszámú csapat a hétvégére elveszítette a főmérnökét, Christopher Stanley-t.

- Reklám -

Míg a 78-as számú csapat háromszor bukott meg az ellenőrzésen, addig négy másik csapat kétszer, ami mind a négy csapatnál egy-egy csapattag kizárását vonja maga után.

A Spire Motorsports 77-es rajtszámú autója, amelyet ezen a héten Josh Bilicki vezet, a hétvégére elveszíti mérnökét, Nicholas Sowa-t.

Az 55-ös The Money Team Racing csapat, melynek technikáját ezen a héten Kaz Grala vezet, a hétvégére elveszíti a futómű-specialista Richard Tassinarit.

Az MBM Motorsports 66-os számú autója, amelyet ezen a héten Boris Said vezet, a hétvégére elveszíti kasztni specialistáját, Zachary Fordot.

A 6-os számú RFK Racing autó, amelyet Brad Keselowski vezet, a hétvégére elveszíti az főmérnök, Nick Case-t.

A 6-os számú csapat jelenleg fellebbez egy L2-es szintű büntetés ellen, amelyet a NASCAR Cup Series múlt vasárnapi, Atlanta Motor Speedwayen rendezett futama után szabtak ki.

A NASCAR Cup Series versenye a vasárnapi óraátállítást követően 21:30-kor veszi majd kezdetét.