szerda, december 6, 2023

Így lazít Natalie Decker egy fáradtságos hétvége után – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Natalie Decker a Trans-Am széria Charlotte-i versenyén vett részt a múlt hétvégén, győzelmét pedig jól megérdemelt pihenés követte.

- Advertisement -

Natalie Decker pole pozícióból várhatta a Trans-Am széria vasárnapi versenyén a Charlotte Roválon. A hölgyversenyzőre azonban lecsapott a technika ördöge, így a mezőny végéről kellett rajtolnia.

- Advertisement -

Ennek ellenére Decker áthámozta magát a mezőnyön, 29-es rajtszámú Audi R8 GT3-as autójával, és ráadásul nem csak a kategóriagyőzelmet szerezte meg, hanem összesítésben is befért a top 5-be.

Ahogy a verseny után is elmondta: “Kimerült vagyok, ez egy hosszú verseny volt. Megyek, és ünnepelni fogok a családommal és a csapattal.

- Advertisement -

Nos, a youtube csatornájára feltöltött videó alapján a futam utáni napot aktív pihenéssel töltötte Decker, hiszen bevásárolt, takarított és ahogy a videóban is látható, még a jógázásra is volt ideje.

Az estéje azonban nem volt ilyen boldog, hiszen barátja segítségével be kellett adnia magának azt az injekciót, melyet autoimmun betegsége miatt kap minden héten.

András Roos
András Rooshttp://500miles.hu
Gyermekkoromban minden vasárnap este a CART, és később Champ Car versenyeit néztem az ágyam melegéből. Mondhatnám, hogy arra aludtam el, de ezeken a versenyeken nem lehetett elaludni, számomra ez marad örökre az IndyCar legszebb időszaka. NASCAR-ral 2010-ben kezdtem el foglalkozni, és bár az elmúlt évtizedben sok változáson esett a széria, a szerelmem irányába csak egyre erősebb.