back to top
vasárnap, június 23, 2024

Így lazít Natalie Decker egy fáradtságos hétvége után – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Natalie Decker a Trans-Am széria Charlotte-i versenyén vett részt a múlt hétvégén, győzelmét pedig jól megérdemelt pihenés követte.

- Reklám -

Natalie Decker pole pozícióból várhatta a Trans-Am széria vasárnapi versenyén a Charlotte Roválon. A hölgyversenyzőre azonban lecsapott a technika ördöge, így a mezőny végéről kellett rajtolnia.

- Reklám -

Ennek ellenére Decker áthámozta magát a mezőnyön, 29-es rajtszámú Audi R8 GT3-as autójával, és ráadásul nem csak a kategóriagyőzelmet szerezte meg, hanem összesítésben is befért a top 5-be.

Ahogy a verseny után is elmondta: “Kimerült vagyok, ez egy hosszú verseny volt. Megyek, és ünnepelni fogok a családommal és a csapattal.

- Reklám -

Nos, a youtube csatornájára feltöltött videó alapján a futam utáni napot aktív pihenéssel töltötte Decker, hiszen bevásárolt, takarított és ahogy a videóban is látható, még a jógázásra is volt ideje.

Az estéje azonban nem volt ilyen boldog, hiszen barátja segítségével be kellett adnia magának azt az injekciót, melyet autoimmun betegsége miatt kap minden héten.