back to top
szerda, május 22, 2024

Keresztben ütötte el szerelőjét NASCAR egyik tavalyi bajnoka – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Ijesztő jelenet zajlott le a NASCAR Truck Series talladegai futamán, amikor a címvédő Zane Smith megcsúszott a boxutcában.

Véresre verte egymást két rivális a hétvégi NASCAR-futamot követően

- Reklám -

- Reklám -

Zane Smith a boxba menet lépet rá túl agresszívan a fékekre, így megcsúszott az autója. Ugyan sikerült elfordítania a járművet, egyik – két kereket is cipelő – szerelőjét így is eltalálta.

„A tükörben láttam, hogy Charlie fut, de mivel megcsúsztam, nem tudtam mit tenni. Amikor eltaláltam, nagyon elszomorodtam, szörnyen éreztem magam. Ez a versenyzők egyik rémálma.” nyilatkozta a NASCAR hivatalos oldalának Smith.

- Reklám -

Charlie Plank szerencsére idejében ugrott, így nem esett komolyabb bántódása, sőt – ahogy a verseny folytatódott, mosolyogva nyilatkozott a boxutcából.

„Azt hittem, el tudom kerülni, de nem. Majdnem sikerül fölé ugranom, úgyhogy örülök, hogy az autó tetejére estek rá ahelyett, hogy alászorultam volna. Jöhet a következő kiállás, készen állok rá” – mondta a riportereknek Plank.

Smith sérült autójával nem tudta tartani a tempót a mezőnnyel nemsokára vissza is tért javításokra, de ezzel lényegében kiesett a versenyből, és most utolsó helyen áll a még bent maradt rájátszás-pilóták közül.