kedd, június 28, 2022
NASCAR - 🇺🇸 Talladega
NASCAR - 🇺🇸 Darlington
🇺🇸 Indianapolis 500
INDY - 🇺🇸 Detroit
INDY - 🇺🇸 Road America
INDY - 🇺🇸 Mid-Ohio
INDY - 🇺🇸 Barber
IndyCar - 🇺🇸 Indy Road Course
NASCAR - 🇺🇸 Charlotte (Coca-Cola 600)
NASCAR - 🇺🇸 Gateway
NASCAR - 🇺🇸 Sonoma
NASCAR - 🇺🇸 Nashville
NASCAR - 🇺🇸 Road America
IMSA - 🇺🇸 Laguna Seca
IMSA - 🇺🇸 Mid-Ohio
IMSA - 🇺🇸 Detroit
IMSA - 🇺🇸 Watkins Glen
IMSA - 🇨🇦 Mosport
KezdőlapNASCARIstennek hálás ijesztő daytonai bukása után Myatt Snider

Istennek hálás ijesztő daytonai bukása után Myatt Snider

- Hirdetés -

A külső szemlélő számára egy pillanat művének tűnhetett Myatt Snider balesete. Az érintett nem így élte meg. Snider hálás Isten felé.

A tavalyi Xfinity Series-szezon kilencedik helyezettje, Myatt Snider egy ijesztő bukással kezdte a 2022-es szezont Daytonában. A Jordan Anderson Racing 31-es számú autóját vezető versenyző most felidézte a történteket.

- Hirdetés -

Maga a levegőbe emelkedés tényleg lassan történt, ahogy az kívülről is tűnhetett” – mondja Snider. “Abban a pillanatban viszont, hogy az autó elérte a kerítést, minden felgyorsult körülöttem.

Snider végül sértetlenül szállt ki a rommát tört autóból. Apja, a bokszutcai riporterként tevékenykedő Marty Snider arról beszélt, hogy az autónak gyakorlatilag egyetlen sértetlen része maradt, ezen egy bibliai idézet szerepelt. “Ez az Ézsaiás 40:31 volt, amely így szól: De akik az ÚRban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a sasok, futnak, és nem lankadnak meg, járnak, és nem fáradnak el.

- Hirdetés -

Maga az érintett is hisz a felsőbb segítségben. “Biztos vagyok benne, hogy nagy szerepe volt abban, hogy ezt egyben megúsztam. Dermesztő pillanatok voltak, aminek a végén biztonságban megúsztam az egészet. Biztos, hogy volt körülöttem védelem.

Az isteni segítség mellett a biztonsági felszerelés is óvta Snider testi épségét. Ezeknek a megalkotásában Kyle Larson 2013-as és Austin Dillon 2015-ös balesete játszott nagy szerepet. Snidert a biztonságért felelős illetékesek kifaggatták a baleset során tapasztaltakról is. “Kyle (Larson) és Austin (Dillon) tulajdonképpen kikövezték nekem az utat, hogy ezt biztonságosabban átvészelhessem. Most rajtam a sor, hogy a visszajelzéseimmel hozzásegíthessem a jövő versenyzőit egy még biztonságosabb autóhoz, amelyben viszont a móka is megmarad. Ott segítek a NASCAR-nak, ahol tudok.

- Advertisement -

Friss